nattuggla!

Mjaah, dålig uppdatering dom sista dagarna.. piilååååt  för det, men tror inte att någon bryr sig direkt! Ehe.

Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Barnvakt i torsdags, min älskade pojk kom i torsdagskväll och igår gjorde vi inte heller direkt mycket. Bara gosa! :)
Red en sväng idag, men inte så länge då min rygg är typ helpaj! Ramlade ju av i onsdags på träningen, och det knakade till rejäält i ryggen när jag flög. Såååatte, efter det har jag bajsont i min rygg!
Vart lite lugnt idag bara, ville få honom lösgjort och följsam vilket han har svårt för! Men han släppte fint i bogarna, så nu blir det mycket lösgörande ett tag framöver! Behöver få igenom honom så vi kan börja bygga muskler rätt.
Har även diskat berget ( size mount everest) av disk och börjat tokröja i köket. Nu ska det bli ordning och reda i detta hus!! 
Sen smörjde jag Balduuurs träns nu på kvällskvisten/tidig natt och var lite halvlullig i huvudet jag glömde helt bort hur man skulle sätta fast pullbackknäppet i bak på nosgrimman! haha. Men efter lite klur och svordommar så fick jag ihop det rätt! 

Under tiden jag smörjde så somnade min käraste på soffan. Så söt när han sover! ♥
Fixade lite till i köket och sen en kvällpromenad med hundarna, sen väckte jag honom så han kunde gå och lägga sig i sängen och fortsätta sova. Han hann väl inte mer än lägga huvudet på kudden så var han i drömmarnas värld!
Jag själv låg och försökte sova, men gick ju inte alls! Pigg som en ärta så jag gick och satta mig här i soffan framför tv:n och datorn. Är en riktigt usel film på tv,Anacondas: Trail of blood,   men det kanske är bra att edn är dålig för då blir jag nog så pömsig så jag kan gå och sova.
jappjapp, nu ska jag värma min underbaraste vetekudde en sista gång sen lägga mig och kolla på filmen! 
Goodnajt and sleeeeptajt, don't let the bedbugs bite!
peace.

vrickad fot och genomfrusen!

Jaaa, jag & Balder hade lektion idag. Det gick jättebra överlag, vi börjar förstå varandra riktig bra nu! :) Det enda som jag stör mig på extremt är att han kastar med huvudet hela tiden när han tycker att jag börjar bli jobbig...
Men det gick som sagt bra, förutom att jag tog mig en flygtur en gång och landade snett på foten så jag vrickade den.. Upp igen och skrittade över bommarna som han blev rädd för, sen gick det att trava över dom :)
Sen på slutet så hoppade vi två små kryss, han är ju så oförsiktig så han brakar ju bara igenom hindrena ibland så man måste trycka på ordentligt vid avstampet. Sen gick vi hem i mörkret, stackars plupp var alldeles dyngsur av svett så han fick ha täcke på sig nu i natt :)
sen har jag inte gjort så mycket mer idag.. Mått lite halvdåligt men har fått i mig lite mat iaf!

Nu ska jag ta en stekhet dusch så jag får tillbaka värmen i kroppen sen krypa ner i sängen! Imorgon bitti kommer sockertoppen Jayla och blir kvar här till fredag då hennes matte ska åka bort! Och imorgon åker jag och hundarna till rörberg och är hundvakt :)

godnatt och sovgott!
peace.

tjugosjätteoktobertvåtusenelva.

Igår, den 25, har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 6 månader <3 Det kommer bli så många fler månader!
Aja, ingen direkt ovanlig dag, sov lite för länge, vaknade av att mamma kom förbi och väckte mig, sen ut med henne i skogen en snabbis och hitta lite höstkantareller! :) Så blev två mackor med kantareller på imorse, gottigott!
Sen åka till hästen en sväng, blev galoppintervaller, han var nöjd, jag var nöjd, alla var nöjd! Fixa hö och vatten sen åka hem. 
Mamma kom och hämta mig då hon skulle bjuda mig på mat. Blev potatis, köttbiffar, stekt lök och gräddsås! Gott som fan! 
Sen pratatde vi ett tag och sen fick jag skjuts hem. 


Har inte gjort så mycket mer, kollade på andra avsnittet av The walking dead, säsong två.
Nu ska jag ta hunden, vetekudden och en bok och lägga mig och soooova! Imorgon är jag och busbalder med på lektion igen! Wooopidoo!
Gnajt.
Peace.

en sen kväll i slutet på oktober!

jahha, vad har hänt idag då? eeehm, inget speciellt! Har inte haft lust med någonting, grått och mulet och kallt ute :(
Meeene, grannen bjöd mig på mat idag, nån kycklinggrejsemojs med ris, gotteligott! Sen gick vi en sväng med Rosa och dvärgarna, sen in och göra ingenting igen. Tog mig i kragen och åkte mot stallet vid typ halv sex, stannade i stackbo och svängde in till madde och malwin. Skulle rycka malwins man, men den var på tok för lång och FULL med pälsglans så klippte av den typ 5cm, så åker jag dit och rycker den på lördag eller nå sånt. Pratade en stund och så fick jag låna Maddes hackamore, så ska prova det på Balder imorgon! :) Han ska ju ridas ut imorgon egentligen, men provar hacket på banan först, sen ska vi nog ut och galoppera lite! eller om vi ska köra travintervaller? aja, sånt som märks :)
Åkte iaf till Balder efter stackbo, gjorde iordning kraftfodret och hängde upp krubban, sen ut i hagen och leta häst! Inte det lättaste när det är kolsvart ute! Men sen kände jag att något putta på mig, så var tvungen att känna om hästen hade man eller inte! Haha, men det var rätt! Så in i stallet så kräket fick mat, borsta, pussa & mysa sen ut med honom igen! 

Sen satte jag mig på den där förbannade jävla bajsmoppen! Jag rent ut sagt hatar den! Inte skitkul när den dör mitt ute i skogen, lång ifrån civilisationen! Men den dog bara två gånger, sen var jag hemma med blåa tår och kritvita fingrar. Jag MÅSTE fixa körkortet snart!
Nu på kvällskvisten har det inte hänt så mycket, kollar på waterworld, helt sjukt program! Nu ska jag snart ta datorn, hunden, tända ljus, vetekudden och min ben & jerry's cookie dough och slänga mig i sängen och kolla på filmen Jag saknar dig. Känner på mig att tårarna kommer spruta! haha.
Aja, tack och godnatt.
peace.
hittade en sjukt gammal bild på mig från typ sommaren... 08? haha.

uttråkad.se

I miss nassebebisarna!!





Favorit:
Dryck: vatten eller mjölk
Program: The Vampire Diaries
Mat: Kycklingsallad & Flygande Jacob.
Artist: har ingen, lyssnar på det mesta.
Internet sida: ehm, haha, facebook? typ
Film: Twilight-filmerna

Mobil:
Vad har du för mobil? Sony Ericsson xperia x10 mini pro eller vad den heter, risig som få iaf.
Har du gratis sms? nää, mobilen är spärrad.
Vem ringde du senast? Pappa
Vem ringde dej senast? thomas
Hur många låtar har du? venne, runt hundra kanske
Vem fick du senast sms ifrån? thomas
Och vad stod det? Nu tycker jag att du ska komma upp, saknar ihjäl dig <3


Namn: Alexandra Birgitta Olsson Bastemark
Ålder: 19
Syskon: två småbröder.
Skola: ingeen
Hårfärg: röd/orange

Har du:
Åkt frittfall? lilla frittfall bara
Tv på rummet? nopppe
Åkt flygplan fler än 3ggr? jaa
Skilda föräldrar? yes

Vill du:
Bli känd? nääe
Ha en häst? jag har en ju, eller foderhäst iaf
Va en fjortis? been there, done that.
Bo i ett annat land? jaaa, om jag får ta med häst, hund och pojk så sure!

Ja/Nej:
Har du ljugit för dina föräldrar? Ja
Älskar du någon? ja
Har du tråkit? oändligt
Har du druckit alkohol? japp

Skolan:
Klass? ingen
hatar du skolan? nääe
Har du skolkat? jaaa
Har du bra betyg? vissa
Favorit ämne? ? eehm, typ idrott och hästlektionerna.

Blandat:
Vilken tid brukar du lägga dej på vardagar? allt mellan 22-05.. 
Trivs du hemma? njae
Har du bra vänner? jaa :)
Vill du ändra nåt på din kropp? jajjebulle!

Bildbomb!

Slänger in lite bilder på allt möjligt! Enjooooy
Balders hagkompis Millie!
Balders son Tristan
KANIN HEJ
hehe
Saknar min kisse så sjukt mycket! Hoppas du har det bra, vart du än är! Min fina Knut ♥
peace.

mjuppp!!

Ska börja göra veckoplaneringar för hur Balder ska gå i veckorna! kan ju vara bra att ha en mall att följa så vi kanske kan komma ut och tävla lite till sommaren 2012! :) såatte, vecka 43 kommer se ut såhär, men risk för förändringar, beroende på vädret!
Måndag: Dressyrpass på ridbanan
Tisdag: Rida ut
Onsdag: Lektion
Torsdag: Uteritt
Fredag: Hoppning ( beroende på vad som görs på lektionen på onsdagen) annars uteritt
Lördag: Longering
Söndag: Promenad

Jaa, idag blir det nog lite longering och en kort promenad!
Nu läre jag pka så jag hinner med allt innan det blir mörkt!

Peace.

tjugoandraoktobertvåtusenelva.

Sug getröv! Här hade jag skrivit VÄRSTA långa inlägget, så buggar internet och allt försvinner.... Baah.
Aja, har inte skrivit på ett tag, men har inte haft något att skriva om. Har varit hos pappa några dagar, varit barnvakt och varit till järsö och sökt jobb. Blev inget jobb, så nu äre bara att fortsätta söka! Ska även ta tag i det där förbannade jävla körkortet.....
Mjaaja, var ute på en tur med Balder igår, blev en lååång galopp! Han njöt fullt ut av att sträcka på sina långa ben! underbart!! ¨
Aja, nu ska jag åka till busen och skritta ut en sväng :) 
skriver mera ikväll! 

Peace.

äckelsaker!

HATAR ATT BLI VUXEN!
Måste fylla i massa blanketter så man får pengar som man inte fattar ett skit av, hatar det.
Skulle mer än gärna gå ut och dö bara sådär, tänk vad enkelt allt skulle bli!

äckelsaker!

HATAR ATT BLI VUXEN!
Måste fylla i massa blanketter så man får pengar som man inte fattar ett skit av, hatar det.
Skulle mer än gärna gå ut och dö bara sådär, tänk vad enkelt allt skulle bli!

Woopidooopi!

Har nyss kommit hem från hoppträning för mamma!
Jag är supernöjd, och hästen oxå!
Dock hade jag sämsta skorna på mig då mamma glömde mina skor när hon hämtade mina ridkläder... Så fick ha mina leopardmönstrade stövlar utan stålhätta och med platt sula.. Foten gled ur ganska mycket...

Började med att värma upp på lite volt- och slalomövningar. Han har ju väldigt lätt för att skjuta ut bogen och "gå av" i nacken när man rider på volt. Så nu fick jag jobba mycket med skänklarna och han lossnade tillslut och jobbade rätt! HAn känns helt sagolik att rida när han jobbar rätt. Fick även kommentaren: Du rider bra mycket bättre barbacka än med sadel!... JAPP! Jag hatar sadlar. haha. Menmen, kan inte rida barbacka jämt heller.

Sen hoppade jag fram på ett räcke på ca 50cm, gick sådär, sen blev det räcke, ca 10 galoppsprång och sen en oxer på ca 70cm med staket under. Men vart ett stopp på oxern första gången, han tog ett jättemysko skutt över och landade som en kråka, vilken resulterade att jag fick en väldigt öm näsa! haha. Men sen forstatte vi jobba på den linjen tills det gick bra, behövdes inte göras om så många gånger. Sen lade vi till en grind att börja med, sen skulle jag hoppa den linjen igen. Gick bra, han bockade och busade mellan räcke och oxer, av ren lycka! Han älskar verkligen att hoppa! Sen blev det grinden och ett räcke på ca 80cm, gick kanon. Travade av, ville få honom lång och låg i formen, gav honom helt långa tyglar och hästen jobbade på med bakkärra och rygg som tusan! kändes kalas! Min finaste prins är så duktig ♥
Slänger in lite bilder
Men dom är tagna från filmerna, så dom är lite halvdåliga!!
buuuus!
haha.
ännu mera bus!
haha, hatar att jag har världens svankrygg!!
yeesyees, nu ska jag ta en dusch, och imorgon åker jag upp till järvsö för att söka jobb i järvsöbacken. Wooop..
Peace.

Regn.

Vilken extremt tråkig dag!!
Pappa väckte mig sju imorse, skulle gå in och se till så lillebror Hampus kom i tid till bussen. Skickade iväg honom och sen så gick jag och la mig igen. Sov till typ halv tolv.. Låg i sängen till tolv halv ett, sen in och äta frukost och dö framför datan. Blev så deprimerad när jag slog upp ögonen imorse, världens HÖSTRUSK ute! Storm och regn, hualigen.
Åkte iväg till hästen vid halv två typ, packade höpåsar, longerade en sväng, tränade på röstkommando, gick sådär. Han var lite surig idag, det var ju dåligt väder ;) Sen fick han sitt kraftfoder och sen ut i hagen igen! Åkte hem, hämta pengar och åkte iväg för att hämta Ludwig på dagis och sen så stannade vi på Jenny's Hund & Katt för att köpa hundmat till Rosie! Hem, gå ut med hunden i skogen sen in och laga mat till knoddarna. Nu sitter vi och glor på barnprogram och halvsover.
Ska snart slänga dom i säng, sen kolla på första avsnittet av andra säsongen av The Walking Dead! Förhoppningsvis så har första säsongen av Grey's laddat klart oxå.
Aja, nu ska jag nog ta en varm dusch och gå ut med hunden så hon får kissa! :)

peace.
söthjärtat <3

blandad dag.

Nu vare sådär längesen igen! Men har inte haft varken lust eller ork att blogga!
men kul att se att ni fortfarande kollar in! :)

Denna dag har det varit både bra och dålig!
Började med att klockan ringde 8.00! lite tidigt för min smak men skulle med Madde in till atg-kliniken och röntga Malwin. Åkte till stallet i stackbo så jag var där till ungefär 9. Började lasta runt kvart över, inte direkt Malwins favoritsyssla, så vi tog det lungt eftersom vi hade en massa tid på oss. Det gick inte att bara gå rätt in, så det slutade med att vi använde rep bakom rumpan på honom, då gick han så snällt så! :) När vi väl kom in till Gävle Travet så fick jag och Madde börja med att hjälpa en dam att fånga in en okänd, lös häst. Det gick snabbt och smärtfritt.
Sen var det dags för Malwin. Han fick sitt lugnande, helt onödigt egentligen med tanke på hur cool den hästen är i dom flesta situationer, men det är alltd bra ifallatt! Hovslagen drog av ena skon och jag & Madde fick nästan lyfta in Malwin i rötgensalen! Haha, han ville inte riktigt gå då han inte hade sådan bra balans ;) Men han var suuuperduktig! Maskinen skulle nog skrämma slag på Balder, men Malwin stog så snällt så.
Fick inte det resultat vi ville ha ev veterinären, inte så roligt! Får se vad Maddes andra vet säger efter att ha sett hans röntgenplåtar. Hoppas på det bästa!!
Sen åkte vi hem när han var "nykter" igen. Gick bra att lasta då vi använde repen på en gång . Väl hemma bjöd Maddes mamma Siw på fika/frukost. Satt inte helt fel.
Sen hem och byta lite kläder och fara till köpis för att träffa Theres! Var inte där så länge, en timme eller så :)
Åkte hem igen och åt middag, sen till hästen, han börja mörkna innan jag kom dit, så det var mörkt när vi var klara för att gå! Skrittade ut en sväng i mörkret, lite dumt kanske eftersom båda är mörkrädda, haha. Men det gick bra, han var så duktig min prins ♥ Blev riktigt glad över denna skrittur! Vem behöver terapi när man kan skritta ut och njuta av tystnaden och gå igenom en massa saker med världens mysigaste häst? Inte jag iaf!
Aja, slänger in lite bilder, från den gågna veckan och idag, sen ska jag fortsätta glutta på serien Awkward! Hur skön som helst!!! haha.


Peace.
Jag & Malwin idag.
typ kolsvart när vi red ut idag!!
sååå därför drog vi på en massa reflexer.

ännu en fin höstdag!

Vaknade sju imorse av att lillebror ludde kom in till mig och ville mysa lite i sängen! Men såklart var det hundarna han ville musa med och inte mig... Men istället för att han skulle ligga och babbla när jag vile sova en stund till så gick jag upp och slog igång en film åt honom. Sen slocknade jag till typ kvart över åtta.
Pappa kom och hämtade lillebror och jag slängde mig i sängen för att kika klart på andra säsongen av SATC!
Sen eftersom min moppe har pajat så kom min kära fader och hämtade mig och skjutsade mig till bästahästen!
Var från början tänkt att jag skulle skritta ut en sväng i det härliga vädret, men tänkte att eftersom pappa och lillebror var med så kunde jag lite gärna jobba honom i skritt på banan. Men det stog ett litet cavalettihinder på banan som Ludde ville att jag skulle hoppa över, och hästen var väldigt glad över det! Det var bara ca 15-20 cm men han hoppade han så glatt över!
Tänkte slänga in några bilder, men dom är tagna ur video så dom är inte toppenbra!
busa lite grann!
bild från i somras! Min fina prins ♥
Åkte hem till pappa efteråt, var först till McDonald's och köpte mat, inte supergott men det slank ner! 
Sen kom mor och hämta mig, följde med henne hem tillk hästbo och hjälpte broder med läsläxan och sen mamma med att skala potatis! Sen fick jag låna anders moppe hem eftersom min har typ dött! så istället för lilla röda faran har jag nu en enorm moppe som väger ton!! haha.

Men nu ska jag nog gåoch lägga mig, det bär av uppåt hälsingland och mitt livs kärlek imorgon! och så får jag ju träffa Theres oxå! :D

tack och godnatt!

peace.


Vilken dag!!

detta har då varit en väldigt blandad dag!

Vaknade idag runt TOLV (!) och gick ut en sväng med hundarna. Gick in och åt lite frukost och sen for jag iväg till hästen. Men påväg dig så vare nånting som hände med moppen. Det small till och sen så körde den liksom på sniskan.. Tänkte först att jag hade fått världens jävla punktering, men så var inte fallet. Så körde till stallet, och hoppade av för att kolla lite noggrannare. Såg att hjulaxen hade gått av. Skitkul tänkte jag och orkade verkligen inte bry mig om det för stunden.
Tog in min dammtuss till häst och borstade av och tog barbackapaden och tränset sen skrittade vi ut på en supermysig och välbehövlig skrittur. Klättrade ganska mycket och gick lite slalom mellan träden, ställde inga krav på honom idag. Båda njöt fullt ut i stort sett hela tiden, örutom när det kom en schäfer och skällde och hålla på. Balder blev lite lätt arg och stegrade sig och slog sedan ner framhovarna precis framför hunden som sprang iväg med svansen mellan benen till sin husse som stog och ropade på den.. Irriterad man blir på sånt. Men eftersom hästen inte brydde sig något om incidenten så släppte även jag den och vi fortsatte på våran mysiga tur på en massa mysiga stigar :) Världens bästa hääästie ♥
Det är såna här dagar man kommer ihåg varför man håller på med hästar! Har inte tyckt att det varit nå kul att rida ut med tanke på hur han brukar vara, stegra och vända hemåt och bara hålla på sådär, då är det skönt med en sån här dag när man skulle kunna rida hur långt som helst! Men kommer verkligen leva länge på den här ridturen! Musik i öronen och en avslappnad häst som frustar av ren njutning. UNDERBART! ♥
synd att mulen är bortklippt på prins, men skitsamma, jag älskar honom ändå ♥
(Båda bilderna är från i somras....)
Sen när vi kom tillbaka till stallet och båda ar nöjda så fick han sin mat sen ut i hagen där eftermiddagshöet väntade. Jag gick och kollade närmare på moppen, och konstaterade att det inte bara var hjulaxeln som pajat, det var även en massa skruvar som satt löst så hela motorn och allt hängde! Toppen! Ringde till mamma och frågade om hon hade lust att hämta mig och så snäll som hon är så gjorde hon det! Sjutsade mig först till köpis så jag kude handla så lillebror skulle få någon middag och frukost imorgon. Sen svängde vi förbi hans dags och hämtade upp honom. Han vart väldigt besviken när jag sa att moppen var trasig så vi skulle åka bil.. Me man kan inte alltid få som man vill! ;)
Har nu ätit och spelat lite spel, nu ligger Ludwig och kikar på Happy Feet. Jag ska snart göra honom sällskap. Sen ska Ludde läggas och jag ska ta en varm dusch och sen ska även jag gå på dejt med John Blund.
såatteee, ha en trevlig kväll typ! :)


peace.
texten ser ut som en ihoptryck bajskorv, men det går inte att ändra! äckelsaker!!!

Höst.

Nu har hösten verkligen kommit! Kallt och ruggit, regn och rusk! Hualigen, sommar längre tack!
Ska snart dra på mig lite varma kläder och åka iväg till Balder och skritta en sväng.
♥♥ min finaste ♥♥
Sen ska jag hämta lillebror Ludwig på dagis idag, han ska sova över då pappa jobbar dygn! Så snälla storesyster ställer upp hon.
men nu måste jag fara om jag ska hinna allt!
Peace.

sugig kväll

Inte alls på det bästa humöret! Haft migrän i två dagar, mensvärk från helvetet och bara allmänt less på allt!! Hatar hösten, vägrar vintern och vill inge annat än ha sommar, jobb och körkort!
Sjukt sugen på att skaffa jobb i typ USA och bara draa! Ta med hästen, hunden och pojkvännen om han nu vill följa med och sen sticka. Skulle vara sjukt najs att börja om sitt liv nån annanstans.
Jaja, nog om deppigheter och sånt tjafs! 
Var iväg till stackbo idag ju och kolla på dressyrträningar, hon som äger Balder skulle ju rida sin andra häst Tristan. Såg bra ut, men jag förstog inte riktig vad dom fick ut utav det... Han som hade kursen sa inte så mycket om hur dom skulle göra och blabla, han satt bara och skrek; BRAAAAAA, nu fick du till det! Och; Neeeeej, börja om!
Men med vad? haha, jag såg inte att dom gjorde något speciellt! haha, kanske bara har ett dåligt öga för sånt där, vad vet jag..

Skulle ha åkt in till Granngården idag och köpt kraftfoder åt prinsen, men mitt huvud och min kropp sa ifrån. Åkte inte ens ut till honom idag, men för en gångs skull slapp jag fixa höpåsar, jag blir ju så snorig och tjock i halsen när jag håller på med hö. Så jag tänkte att jag åker dit imorgon och skrittar ut på en långtur! Får se hur lång den blir, beror ju på vad herrn är på för humör och så.
Rosa har fått ny frilla, in kära tant Björck klippte av henne lurvet idag, mycket skönt för min allergi då jag blir lite dålig av dom med längre pälsar! Så nu är rosa snaggad och fin :)

Ska dra igång ett Sex and the city-maraton nu och vräka i mig onyttigheter och tycka extremt synd om mig själv helt utan anledning.
Peace.

nanananananaaaa.

Sjukt värdelös på att komma på rubriker. Men men, det är inte den man läser..

Känns som om mitt liv snart kommer gå käpprätt åt helvete. Det är tur jag har världens bästa hund, hästen som alltid får mig på andra tankar, fina vänner & världens bästaste pojkvän ♥
Men familjen då? den är inte som den brukar ha varit... Får hoppas att det ändras snart, känns ju jävligt surt om en person kan förstöra en så nära relation som vi hade. Men, såhär det väl att vara nykär, man tänker enbart på den personen. 
Undra om jag nånsin varit så att jag sket i mina vänner bara för hans skull? det hoppas jag inte..
jaja, skitsamma!
Jag har iaf börjat läsa böcker igen, jag har ju alltid älskat att läsa böcker! Så nu har jag börjat på en ny bokserie, House of Night. Sjuuukt bra! På tre dagar har jag läst ut dom första två böckerna, ska börja läsa den tredje ikväll! Kan verkligen inte slita mig ifrån dom. Den handlar ju såklart om vampyrer ;)
Har även kollat på senaste avsnittet av Vampire, ååhhhh så bra det äääääärr! Synd bara att man måsta vänta en hel vecka innan nästa kommer ut..
imorgon ska jag umgås med madde en svänf förhoppningsvis, vi ska åka till stackbo och kolla på dressyrträningar! :) Hon som äger Balder ska vara med på sin andra häst Tristan, som för övrigt är Balders son! Krånglig mening kanske, men jaja!
Nu ska jag gå och läga mig och läsa, poppa lite popcorn, värma vetekudden och mysa med Rosa! Bara Thompalomp som saknas ♥
Myyyyes, godnajt och sleepsöött!
Peace!
Btw, jag vill ha en fransk bulldog!!
KOLLA SÅ JÄVLA SÖÖÖÖÖT! waaaah, jag tror jag smäller av.



lalala bajsliv!

Jaa, jag säger då det. Sjukt hur en människa kan ändras så groteskt mycket och bli sån vandrande jävla jubelidiot på så kort tid. Sorgligt nästan. aja, skitsamma, jag kan klara mig själv, det har jag gjort så länge så :)

Blev ingen hoppning igår, jag och hon jag skulle rida för hade missuppfattat varandra så det blev ett dressyrpass hemma hos henne istället. Tur det är skrittavstånd dit! :) Balder var iaf superfin! Jag skulle rida honom ganska låg i formen så han jobbade mycket med ryggen och slappnade av. Han var suppppperfin! Så nöjd med min prins. Hoppas att vi får hoppa nästa vecka, skulle vara kul! :) Är ju lite svårt att hoppa på våran ridbana där jag har Balder, den är ju så liten! Men iaf, sjukt nöjd med honom igår och han var nog ganska nöjd oxå :)


Idag var hovslagern där och gjorde hans fötter fina. Tog bort sulan som satt på högerbak då han har varit lite sne i korset, men det verkar ha rätat till sig nu.
Måste försöka pallra mig iväg och köpa kraft åt honom nåndag, då hans är slut. Dock är det ju väldigt klent med pengar så måste fråga någon.. Hatar att göra det. Måste verkligen ha ett jobb snart!!
Nu ska jag dra på mig mina skönsockor, värma vetekudden, gå kvällis med hunden, slänga mig i sängen med lite naturgodis och en bra bok! :)


tack och godnatt.


peace.

Trött & genomfrusen!

Blev ju som sagt köpis en sväng idag, köpte faktiskt halogenlampor till min urläckra lampa i vardagsrummet! 
Sen åkte vi till Balder och skrittade upp på åsen vid stallet och tog lite kort, kanske inte übersnygga men lite höstiga sådär :)

Sen åkte jag till Malwin och tog av honom täcket och kollade att han mådde bra. Sjkutsade Theres till bussen, sen åkte jag hem i kylan. Mina händer är kritvita fortfarande! Så nu snart ska jag slå på duschen och vänta tills den blir riiiiiktigt varm och sen hoppa in och duscha länge :)
och btw, jag har blivit TOKFÖRÄLSKAD  i en jacka från cubus! Så jävla döläcker! i want it so bad!
ah, nu ska jag hoppa in i duschen!


Peace!

lalalal glad!

Fick nyss veta att jag och Balder ska vara med på en hoppträning imorgon, typ hur kul som helst! Har ju bara hoppat några småskutt med honom så det ska bli spännande! :) Så nu är jag supernervös och supertaggad! Har ju liksom inte hoppat sen i typ..... april? hahah, illa.

Skka snart åka iväg till köpis, theres ska köpa strumpor och något mer, sen far vi till stallet och knäpper lite kort på mig och busen :)
Peace!

lalala oumpa!

Blev ju som sagt Köpis en sväng md Theres. blev lite saker. Nu har jag bestämt att jag ska börja med en diet! Ska prova Nutriletta lite, får se hur det går, dom där shakesen är ju inte mumma precis e! Hualigen, men vill man vara fin får man lida pin!
Sen åkte vi till balder och theres skulle rida! skulle prova en ny sadel idag, men lilla tjockmagen var för stor för gjorden, så var tvungen att vända uppochner på sadelkammren innan jag hittade den andra! Den satt där den skulle, men sadeln var lite för vid i bommen så på onsdag om vi ska vara med på hoppningen så ska jag ha en padd under så den ligger där den ska!
Började med att ha balder på lina så theres kunde koncentrera sig på att hitta balansen och takten. Släppte efet en stund och byggde upp ett litet kryss så theres fick prova hoppa. Jag som trodde bushästen skulle trava/älga över tog ett riktigt språng! det var tur att theres var med och satt kvar, annars hade jag nog garvat läppen av mig. Haha.
Theres & Balduuuur
Jag kunde ju inte låta bli att hoppa upp och ta mig ett litet skutt! :)
Peace!

woopidoo!

Idag ska jag umgås med fru! :)
Så nu blir det en snabbdusch och lite snabbfix så man ser ut som människa, sen slänger jag mig på räceeeern och åker iväg till köpis för liiiite shopping! 

Sen åka iväl till bästahästen, det är dags för theres ridlektion :) moahaha, hon kommer ha träningsvärk efter idag! ;)

skriver mer senare!

PUSS
har ALDRIG tråkigt när denna är i närheten!

flodkossan is back!

usel uppdatering den senaste veckan, men har varit i stockholm hos Thomas mamma :) Haft det jättemysigt, spelat spel, pratat, umgåtts med min kära pojkvän. Hon är så pysslig av sig svärmor, så gullig och trevlig! :) Var nere i stockholm från måndag till fredag, och har konstaterat att jag ALDRIG någonsin skulle kunna flytta dit! för mycket stress och blööh.

Rosa följde ju med, så duktig hon är! Åka trångt på tåget, åka rulltrappor, gå bland folk som både kliver och puttar på henne, men hon gå där vid min sida och är så lugn och avslappnad så :) Hon har även premiärklättrat i ett träd! Skulle gå genom eld och vatten för varandra vi två, min fina pärla!
ehm, var till Balder igår, saknat jättemycket nu när jag varit borta! Tog en sväng i paddocken, kändes lite konstig i höger varv, men antagligen lite stel efter att ha stått en vecka! Skrittade sedan ut i skogen en sväng, kan slänga ut bilder på det imorgon!


Imorgon ska jag umgås med Theres, verkligen efterlängtat! Är det bra väder och inte regnar ska hon rida imorgon :) Sen  kanske vi ska ta lite fina foton på mig och balderbus!
Har även bestämt att nu ska kilorna rasa! Löparskorna på och nyttig mat! Känner mig som sagt som en flodkossa!  Inge mera godis och snask, morötter, gurka och nötter får det bli om jag är sugen! Ska även försöka sluta med smaksatt bubbelvatten som är en drog för mig.
nu ska jag dra igång nya apornas planet med det sista onyttiga jag har och så ska jag sakna min pojkvän till tusen!
tack och godnatt!



RSS 2.0