dessa förbannade rubriker....

Har legat i feber i typ flera dagar, så min kropp är helt slut! Imorse när jag hade klivit upp så svimma jag mitt på vardagsrummet.. Dags att plocka undan lite om man svimmar och slår axeln i dammsugaren som står mitt på golvet.... Aja, har varit hemma från jobbet i två dagar, känns inte bra, men är inte direkt toppen att jobba med 40,3 graders feber heller. Jag som aldrig blir sjuk? :o

Men idag sov jag till halv elva, den tid jag slutar liksom, men kände mig lite piggare och febern hade gått ner till hela 38,8! WOHO! ehhh, ah. Åkte iväg till stackbo för att prata om stallplats, så den 10 december flyttar jag & Balduuur till stackbo och får ÄNTLIGEN lite kompisar att rida ut med och vara med i stallet!  Feeeeels gr8!
Sen åkte jag iväg till min fina prins, blev bara borst och massa pussar idag eftersom kroppen inte riktigt vill vara med längre, och det är inte direkt toppväder ute.. Packade påsar sen gulla jag lite med prins i hagen innan jag åkte den långa, iskalla vägen hem.
Gjorde inte så mycket när jag kom hem, lagade mat typ. Ris & kyckling med egenpåhittad sås. Helt okej, kunde inte äta så mycket dock då jag mår lite halvdåligt.. Kollade på Harry Potter and the deathly hollows part 2 medans jag åt, så nu har jag sett alla HP-filmerna. 

Tog en varmvarmvarm dusch & nu sitter jag här. I kaminen brinner det, så börjar bli skönt inne i vardagsrummet :)

Nu ska jag dra igång nått avsnitt av Grey's och sen sova, ska ju jobba imorgon, även om jag har feber och magsjuka! sådetså.
slänger in lite bilder, från typ igår och idag. yääääh.
peace.
min sockerstrut ♥
mongo stannade för att äta blåbärsris på våran promenad igår...
♥ ♥ ♥

mlääh.

Hemma från jobbet idag med 40 graders feber, utan röst och världens huvudvärk.. Skitkul. Kunde inte ringa till chefen eftersom jag inte kan prata så fick skicka ett sms... Men iaf, somnade om runt halv sju och vaknade runt tio. 
Denn dg kommer det inte bli många knop, läre åka till hästen och fixa allt där, kanske ta en promenad eller något med honom, får se vad jag orkar med.
Kommer iaf spendera dagen med ett avsnitt av the walking dead och sen kolla på säsong två av Grey's Anatomy! Skön sjukdag liksom. Göra någon form av mat oxå kanske.. 

Aja, skriver väl kanske mer sen.
Peace.
båda bilderna är från google.se

sjuk igen....

härlig överasskning man fick imorse, klen, hängig och öm i kroppen. Täcket var dyngblött av svett men samtidigt hade jag gåshus över hela kroppen. Tog tempen och jajjemän, 40,2 i feber! löveli, fast nääe. Drog på mig bajskläderna och åkte till jobbet. Allt gick lite långsamt idag, men det vart klart i ganska god tid ändå. Gjorde allt som skule göras, sen var det bara att börja rykta kor då det skulle komma en massa KINESER och kolla lagården och marken och allt. Så jag ryktade och avbytaren klippte några lutvpösar. Fick avbryta mitt i ryktandet och hjälpa en kviga att få ut kalven. En enorm liten tjurkalv, tyckte synd om kossan för kalven var så sjukt stor! aja, efter jag hade ryktat körde jag ner några kärror halm till gamla lagårn, sen åkte jag hem!
Har inte varit til poppon på flera dagar, så imorgon ska jag åka dit och kanske skritta ut en liten sväng om kroppen tillåter.
Pratade lite med chefen idag, kanske får gå upp på heltid efter nyår, hans bror är inte intresserad av lagårn utan vill bara köra i skogen, men får se hur det blir, det blir nog iaf 75%.
När jag kom hem idag så knapra jag i mig värktabletter, åt frukost och sen sov jag i fyra timmar. Med alvedon i kroppen så ligger febern på 39,6 grader, inte asnajs direkt.... Men ska strax sova så jag orkar jobba imorgon!
så nu äre tack och godnatt och hoppas att febern försvinner!
Peace.
jag vill ha sommar & värme! Blir ju bara sorgligt deprimerad av denna äckliga årstid!

myshelg.

Förlåt att jag inte skrivit på några dagar, men har bara inte blivit av och har verkligen varit dödstrött! Men har varit en myig helg med mitt hjärta. I fredags satt vi i soffan och mööös hela kvällen, tills jag somna runt halv nio, haha. Men vaknade till sen och började kolla på Harry Potter & Halvblodsprinsen. Somnade efter halva filmen ungefär så då slog vi igen datorn och somna som två döda sälar.
Vakna runt nio igår av att mamma ringde och väckte mig för att fråga nånting, kommer inte ihåg vad eftersom jag sov när jag pratade med henne i luren, haha. Meene, hände väl inte så mycket på dan. Åkte till moster min runt fem eftersom vi var bjudna på tacos och sånt :) Sen åkte vi med mommo & moffa in till stan och gick till SF och köpte biljetter till Breaking Dawn, som började 23.50! haha lite sent fö min smak kanske men var lätt värt det! Så sjukt bra! Jag älskar verkligen Twilight-filmerna, hur bra som helst allihopa. Thomas var väl måttligt road, men han följde ju med iaf :) Kom i säng runt hal tre kanske, och vaknade runt tio imorse. Har mått lite halvkonstigt hela helgen, seg & öm i kroppen. Inte öm som efter att ha jobbat utan feber och sjuk-öm! Hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk!

Nu sitter jag hemma i skogen igen, thomas har åkt hem för att spela innebandy, så nu ses vi inbte förrens på fredag igen :( Får hoppas att veckan går fort!..
Om ett tag kommer mamma och hämtar mig så vi ska åka och handla åt mig! FÅr ju lönen först om en månad så måste be mamma köpa... Känns jättejobbigt men man måste ju överleva.. Aja, kanske skriver mer senare, sånt som märks.
Woopidoo
Peace.
denna katt följde efter mig vart jag än gick i fredags. Asdrygt, haha!

poppapopcornienskål!

joråsåatte, ah! Då har även denna dag gått! Klev upp runt halv sex imorse, men det var la jäla trögt att komma upp! Och att nacken gör megaont gjorde inte saken bättre.. Meeene, tog mig upp och drog på mig bajskläderna och sen åkte jag. Kom dit tidigare idag igen så jag började skrapa och fixa mjölkrummet. Fick mjölka nästa själv idag, chefen tog spannkorna så tog jag resten! :) Gick toppen och ganska fort. Sen in på frukost/värmning och sen vare bara att börja flytta kalvar! Så roligt att se att dom först smyger fram, sen exploderar dom och börjar hoppa omkring och dampa så fort dom kommer ut! haha.

När kalvarna var flyttade så skulle vi flytta ner ungkvigorna till gamla lagårn, vilket resulterade i en redigan spark på knäskålen! Men den bjöd jag på! Efter att dom var flyttad var det några större kalvar som skulle upp till lagårn! Jisses vilket flyttande hit & dit! haha.
mossakuu!
efter jag jobbat klart så åkte jag hem och hälsade på farmor och hälsade på en sväng. Satt kvar där ett tag och sen åkte jag till tha horzee!
Var meningen att jag skulle longera, men han såg så varm och skön ut så jag hoppade upp och red istället, skulle trava lite på en åttvolt, men smack sare så låg både jag och hästen på backen. Stackars klumpskalle hade halkat och tappat balansen. Men upp på benen igen, jag lät honom trava lös en sväng, han markerade lite på vänster bak, men gick över efter en stund. Tog in, gav mat, packade påsar, släppte ut, mööös i hagen, gav efermiddags hö och sen  åkte jag hem!
Åt mat och sen så har jag legat i soffan med min farbannade nacke!
Ska strax sova, ska ju upp vid halv sex imorgon och fortsätta mjölka kossor! Tror att det är provmjölkning imorgon.... Blööh.
Aja, gnaaaaajt.
peace.

TrÖtTmÖsSa!

Alltså haha. Märks att man inte är van att jobba. Har jobbat i fyra timmar på förmiddagen och är dödsjävlatrött! Men så sov jag ju knappt något inatt heller såatte, mycket av tröttheten beror på på det. Men klev iaf upp strax efter fem, gick ut en sväng med hunden åt frukost och sen åkte jag till mitt nya JOBB! Så härligt att kunna säga att jag har ett jobb, muahaha.
Men iaf, så började jag med att skrapa, sen mjölka, skrapa, ströa, en lätt frukost, fixa ungdjuren och ströa åt dom och hämta mer strö. Så fick sluta runt tio idag. Åkte till pappa och tokslockna i fotöljen, hade tydligen snarkat oxå! haha, det gör jag bara när jag är riktigtriktigt trött eller sjuk. Men ah, vakna när pappa tog sig ett fotbad och åt en bit kladdkaka med mandelbitar i, satt finfint!
Åkte sen till min buse till häst! Han fick stå idag eftersom jag fick så ont i nacken efter igår... Haha, han är ju för störtskön ibland! Idag ville han leka kurragömma i hagen. Han är ju så rolig, vi busar med varandra, men det är inte så att han buffar och håller på, utan han håller sig en bit ifrån och tar det ganska försiktigt och är väldigt rädd om vart jag är så han inte gör illa mig. Sen ville han leka ju som sagt leka kurragömma, så han drog lite lätt i mitt hår sen galopperade han iväg och ställde sig i vindskyddet. Jag smög mig runt och sen så kikade jag in på honom. Han skriade till och ställde sig på bakbenen. Så jag sprang iväg och ställde mig bakom en stor tall. Ser så roligt ut när han går och letar efter mig, för han går med huvudet lågt och går sakta och försiktigt. Sen går han runt nästan alla träd och kollar vart jag är. När han hittar mig så ställer han sig på bakbenen och sen springer han iväg och gömmer sog igen! haha, han är för goo!

Nu ska jag dra ihop lite mat och sen sätta mig och göra absolut ingenting, ska sova tidigt idag!

Kanske skriver mer sen.
Peace.
redo för ett pass med b-rudarna!
kosssa!
♥♥
damp!
helan & halvan!

tiptop!

Fattar inte att jag sover så länge när thomas är här! Idag vaknade vi liksom halv tolv!? så länge sover inte jag när jag är ensam. Men gick iaf upp och åt frukost, fixade lite sen åkte vi till Balder. Hoppning stog på schemat och prins var superduktig!
Hoppade fram på ett litet kryss några gånger, haha, han tar ju i så mycket trots dom små hindren! Men red på det några gånger, sen tog jag en kombination med ett galoppsprång imellan. Efter det hoppade vi en bana. Försökte få allt att bara flyta på och hitta gas och broms. Gick toppen! Det lägsta hindret låg på 50, sen det sista hindret låg på 85. Han var superfin! Nästan inga bockningar, bara litegrann ;)

här låg hindret på 90cm, så jag kanske vågar hoppa lite högre nästa gång eftersom han är en bra bit över ;)
haha, så sjukt fult!
(bildena är tagna ur film som vanligt såatte, kvalitéen är ju sämst.)
Efter ridturen så gick vi in med bus och han fick sin mat. Sen vart jag erbjuden att prova rida hans son tristan! Haha, verkligen inte samma skrot och korn som balder! Han var raka motsatsen till sin far! Men ja, jag ska ju rida honom eftersom han har svårt för att ta galoppen! Så nåndag i veckan elller så ska jag rida honom och försöka få honom att galoppera i vänster varv. Kan bli intressant!
Aja, åkte hem till pappa och fick lite mat, somnade på golvet framför kaminen som en slaktad säl! Var verkligen dödstrött och genomfrusen!
Efter ett tag åkte min fina pojk hem, kommer inte träffs förrens på fredag, känns som en evighet dit!
skapligt skönt att sova framför denna ljuvliga brasa!

Tog moppen hem och drog upp soptunnorna till vägen direkt när jag kom hem så vi inte glömmer de.
Nu ligger jag nyduschad i soffan och ska dra igång en film, Land of the dead. haha, mycket zombier och vampyrer nu! Häh.
Sen måsta jag sova, klockan ringer 5 imorgon bitti! ska ju iväg på mitt första jobb och dra i kotissar! LÖÖÖÖÖVEEELI!
gnajjjjt.
Peace.

Är det meningen att livet ska vara såhär? Isåfall vill inte jag vara med längre..

Idag gick mitt liv från toppen till botten! Den glädje jag hade igår är som bortblåst! 
Fick ju ett jobb igår, superkul att börja med kossorna igen! Det är jag jätteglad över.
Mjölka kotissar ä bra nog livet däh! YÄÄÄÄSBOX!

Men idag vart det lite för mycket för att jag ska orka med. Räkningarna står mig över öronen, taskigt läge när jag inte får lön förrens om en månad... Så läre blinka lite med mina valpögon så jag kanske får låna pengar till räkningarna denna månad.. Sen har jag fått veta en sak som jag hade varit lyckligare utan. SUCK på mitt liv säger jag bara!
Men jag är glad över att ha världens finaste & bästa pojkvän, min bästa och trognaste vän Rosa, min fina pållehezt & mina vänner som jag alltid kan prata med! NI är underbara ♥
Aja, nu ska jag ta min fina hund och mitt skäggtroll och gå till sängen och kika på senaste avsnittet av Vampire diaries..
Gnajt.
Peace.

Kall men mys dag!

Har tillbringat min dag med en mycket bra och nära vän, nämligen Madde! :) Började i hennes stall, det var meningen att jag skulle rida Pegasz, men vi upptäckte ganska snart att han är halt! Madde har tyckt att han kännts knackig ända sen hon fick honom, även när hon provred.. Så får se hur hon gör om hon skickar tillbaka honom till grällsta eller inte..
Aja, vi fixade klart där och sen åkte vi till Balder.
Det var ju Madde som skulle rida honom idag, och jag tycker hon gjorde det riktigt bra! Hon har ju bara ridit honom en gång förr, så det var ju superkul! :) Han är ju inte den lättaste att hitta knapparna på min prins.. Madde fick ont av honom men inte slutade hon för det e, hon tog även några skutt över ett litet hinder. Balder släpper ju riktigt fint när han får hoppa lite, men han har svårt för höger. Sen skrittade vi ut en sväng, eller ja, jag gick och madde red! Fixade allt i stallet, packade påsar, körde madde på kärran och fyllde vatten. Prins fick även täcke på sig efter ridturen då han blev lite svettig.
Det börjar ju bli kallt om nätterna oxå och han får ju inte så mycket päls såatte, han tycker det är lte mys med täcke :)

Sen åkte vi och lämnade maddes skor och sen skjutsade jag henne till bussen.  Sen åkte jag den otroligt iskalla vägen hem! Fyyyyfan va kallt detvar! Måste verkligen ta tag i det där förbannade jävla körkortet.. Blööh. Har ju pengar och allt till det, är bara så jävla lat & feg så har inte gjort något utav det. Men nu läre det bli ändring!

Ska även ta med Mädds imorgon och åka och kika på ett jobb i valbo :) hoppashoppashoppas!! Halvtid bara, men det är ju bättre än inget! :D Har ju saknar kossorna så mycket, så får jag det här jobbet så blir jag nog en av världens lyckligaste! :)
aja, nu ska jag fortsätta kolla på film, sen sova! 

Gnaaajt.
Peace.



pissdag.

Känner att jag varit väldigt negativ den sista tiden, men det är så allt känns nu oxå.

Men denna dag kan man ju stryka, helt värdelös.. Fattar inte ens varför jag klev upp ur soffan! Japp, jag somnade på soffan igår, blir nog samma ikväll! Fast min säng är ju iofs den skönaste i världen såå... får klura lite på hur jag ska göra!
Ah, var ju ändå tvungen att gå upp ur soffa ju, läre ju åka till hästen och packa dom där förbannade höpåsarna! Fattar inte varför dom ställer ut en rundbal åt stackrana. Balder vill ha mer mat, men det får han inte eftersom dom andra blir fet om dom får mer... MEN RÖR MER PÅ HÄSTARNA DÅ ISTÄLLET FÖR ATT LÅTA DOM STÅ 12DAGAR I VECKAN!! Baah.
Less blir jag. Vill flytta honom därifrån. Men då måste jag ha ett jobb först. Och det ska jag försöka fixa ett imorgon! :)
ajaaa, nu ska jag dra igån nya x-men filmen, sen ska jag söva som en knodde, för imorgon ska jag ta min ömma kropp och rida på en tottohezt vid namn Pegasz! Får la ser hur det går.. Så ska Mäddie rida på busBalder :)
Gnajjjjjt
peace.

uttråkad..............

Vem är i rummet med dig? Rosa & Biggles

Vem fick du senaste sms av? Thomas

Vem tänker du på nu? Bästavän Theres

Vem pratade du senast i telefon med? Moster

Vems hus var du senast i? Mitt

Vem önskar du var med dig nu? Thomas & Theres <3

Vem är din favoritsläkting? Oj, tycker om många! 


Var är din mobiltelefon? I mitt knä

Var handlar du mest? nu för tiden bara mat....

Var fick du tag på tröjan du har på dig? student grejset

Var åkte du senast bil? Til köpis igår


Vad åt du senast? Potatis, fisk och äggsås

Vad drack du senast? Vatten

Vad är det för färg på dina byxor? svart

Vad är den närmaste saken som är blå? örngottet på kudden

Vad har du på fötterna? nuthing

Vad är din favorit färg? svart, röd, grå & rosa

Vilken film såg du senast? Dawn of the dead

Vad hör du just nu? musik


Sovit i någon annans säng? nää, aldrig va

Hånglat på en bio? aooo

Hånglat i skogen? jag bor ju liksom i skogen?

Tyckt att din kusin är het? NEJ
Sovit naken?
jao

Kört över hastighetengränsen? jaaappps

Målat om ditt rum? yäsyäääs

Dansat framför en spegel? nej

Fått hicka? japp, jämt när jag äter morötter

Dumpat någon? jaop

Stulit pengar från en kompis? haha, nej?!

Hoppat i en bil med folk du just har träffat? ahh

Varit i slagsmål? myees

Smugit ur ditt hus? ja

hft känslor för någon som inte känt desamma? nää, tror inte det

Hånglat med en främling? jaa

Älskar eller saknar någon nu? älskar & saknar min Thompalomp jäääättemycket <3




late night..

fattar inte hur jag kan vara vaken! Jag borde verkligen sova för längesen! Men ah, har ju så fruktansvärt ont i kroppen så kan ju inte ligga skönt heller. haha. Och nu har ju lymfkörtlarna i halsen svällt upp som tennisbollar, så dom gör oxå sjukt ont! Bad day today.
Inte nog med att jag redan hade ont i kroppen så inträffade det en liten olycka idag.... Jag stog i duschen, och eftersomm jag bor själv och låser ytterdörren så får toadörren vara lite på glänt när jag duschar för Rosa brukar komma in och lägga sig på badrumsgolvet.. Men nu hann Biggles före och la sig där, och så när rosa skulle lägga sig så small de bara! Hundarna började tumla omkring och slogs för kung och fosterland inne i mitt lilla badrum! Jag kastade mig ur duschen, eller ah, nästan.. Men så klantig som jag är så halkade jag och ramlade käpprätt bakåt. Slog huvudet i blandaren till duschen sen rätt ner på rygg, och slog självklart i min onda armbåge igen -.-
Såatte, skitkul dag! Fast näe.
Nu måste jag verkligen sova, min moster ska rida Balder imorgon, hon har inte ridit på en sisådär tio år?! Kan bli spännande ;)

Gnajt.
peace.

mörbultad.se

sitter i soffan och har ont i tammefan hela kroppen! Vi skulle ju ut och rida långt igår, men vi kom inte så långt förrens Sofie & jag tog oss en varsin rejäl flygtur. Jag blev trampad på kärringknölen på armbågen och så slog jag i höften ganska mycket. Sofie däremot landade på ansiktet, så hon fick sig ett fint svullet ögonbryn! Men gud så vi skrattade! Maddes snälla häst Pegasz hade bara stannat och börjat beta när vår hästar vart galna, haha. Måsteha sett hysteriskt roligt ut bakifrån!
Tog en stund innan vi fick tag på hästarna, dom hade ju aldrig träffast så dom skulle ju självklart bekanta sig med varandra.... Men efter en stund fick vi tag på dom. Efter lite om och men så kom vi upp på hästarna och vände hemåt igen. Jag gick hem till mitt och dom till sitt. Behövde inte packa några höpåsar med tanke på att jag nästan inte kunde röra på mig. Tacka och bocka för detsen åkte jag till Madde & Sofies stall. DOm hade inte kommit hem än när jag kom dit, så fick vänta ett tag. När dom kom så pratade vi ett tag sen åkte jag och min ömma kropp hem. 
Blev bjuden på mat hos mamman sen åkte jag hem. Vid elva så åkte jag och min bästa granne till valbo och hämtade thomas som skulle sova över. Han tog min moppe vid halv sju imorse och åkte till köpis för att ta buss och sedan tåg till skolan.
Jag hade inte sovit på hela natten så jag somnade en sväng vid sju och sov till halv ett. Började pallra mig ur sängen och ut med hundarna. 
Idag blir det inte många knop. Ska bara åka och hämta moppen och åka till hästen, sen ska jag hem och lägga mig igen! 

Skriver mer sen.
Peace.
Sofie på "Lillen" och Madde på Pegasz :)

What we do in life, echoes in eternity.

Inte den bästa dagen i mitt liv kanske.. Mamma ringde vid halv tio imorse, så det var bara att pallra sig upp och städa undan det sista.. Trots att jag verkligen snabbstäda och gjorde det lite slarvigt så är det mer städat nu än vad det varit på tio år! haha, sjukt.
Hon som skulle kolla på huset kom strax efter tio, vet precis vem personen är, och det gör inte saken bättre. Hoppas att hon inte vill ha det, för jag ska prata med min mamma så jag kanske kan hyra huset ett år framåt, och sen se vad som händer med allt..
Har mått jättemysko idag, mått illa och haft migrän. Så jag sov en timma på eftermiddan, sen åkte jag till Balder. Hade ju blitt mörkt när jag kom fram så ridbanan var ju ett enda stort spöke enligt vissa!.. Sötprupp ♥
Använde en ny barbackapadd idag oxå, hatar den! Helt värdelös, fyfan.


Aja, fixade allt i stallet sen hem. Slängde mig under täcket i soffan och försökte få upp lite värme. Sen tog jag en lååååååång varm dusch. Tog in datorn på toaletten och dunkade musik och sjöng för full hals! haha. skulle aldrig kunna bo i lägenhet! Nu ska jag ta på mig pyjamas, värma vetekudden, gå kvällen med hundarna, poppa popcorn sen ska jag njuta av bröderna Salvatore!
sanna & balder
HATAAAA!
Imorgon blir det ridtur med Madde och Sofie! Funnnnie!
Aja, nu dags att röra lite på sig så man får lägga sig och glutta på vampyrer!


gnajjt.
peace.

allt går utför!...

alltså,, mitt liv är ett helvete nu! jag  vet att jag klagar mycket, men jag mår rent ut sagt SKIT! livet som arbetslös suger! Alla tjatar på att jag ska söka jobb, men det gör jag ju, så vad mer kan jag göra? inte mitt fel att jag inte duger till något. Inte direkt som om att jag bad om att bli till.. Vill vara liten igen, inga bekymmer, inga penga-problem och inge problem med NÅNTING! Åhh, du ljuvliga tid, kom tillbaka.

Aja, vuxen är man och nu ska jag ringa på ett jobb imorgon, får jag det så blir mitt liv bättre, och jag får ju göra det jag vill. Nämligen mjölka/ta hand om kossor! SÅ nu håller jag atta tummar jag har, synd ara att man har två... hehe. 
nu ska jag ta mitt dåliga humör och sova, klockan tio imorgon kommer det tydligen en tjej och kollar på huset! Hoppas hon hatar det!!!  moahaha
Gnajt. 
Peace.

RSS 2.0