Jul. 19, 2013

Har haft en konstig känsla i kroppen hela dan. Förutom det onda efter gårdagens flygtur från hästryggen så är det något annat. En obehaglig känsla. Det där allt för välbekanta trycket över bröstet, alldeles föe trött, svårt att fokusera, inte riktig medveten om det runt omkring mig. Jag hatar den här känslan. Jag hatar den över allt annat här i världen.
Vågar knappt blunda och somna av rädslan av att vakna med en panikångestattack. Jag vet inte vart känslan kommer ifrån, den har varit borta så länge..

Imorgon väntas jobb, så jag hoppas jag får sova hela natten. Men jag vet nog hur det kommrr bli...


Godnatt & sovgott!




snart semester!

lägher mig i sängen och räknar ner dagarna, snart semester!!!!!! bara 10 mjölkpass kvar! woopa.

godnatt!




Hoppträning


Jul. 07, 2013

Är det inte det ena så är det det andra. Nacken har börjat spöka, så jag har haft migränliknande symptom torsdag-fredag.. Solglasögon och öronproppar var mina bästa vänner, både ute och inne... Har aldrig någonsin haft sån skallebank förut!
Men med lite massage med tigerbalsam och smärtstillande så blev det bättre. Dock ont i nacken fortfarande..

Igår var det utställning i Alfta, jag visade en dobermanhane. Han fick ett excellent, dock inget CK.. Bra & trevlig domare! Sen blev det bara massa mys med pojken min.

Idag vaknade vi ganska sent, skönt att sova ut, det händer ju inte så ofta..
Drog till Vårvik med Rebecca och Erik, svinjävlakallt i vattnet, men blev två dopp!
Så nu har man fått ett ganska otjusig bränna... Thompa har åkt hem, så nu glåmer jag stargate atlantis och klurar på att sova, klockan ringer ju ändå 05,30 imorgon....

Jul. 01, 2013

så förbannad så jag skulle kunna döda någon! Att vissa inte kan skilja på mitt & ditt alltså..

aja, bara släppa & gå vidare.
Har börjat jobba heltid, fast det är bara för några veckor framåt.. Förhoppningsvis längre!
Har kommit fram till att jag älskar att jobba! mitt jobb är ju helt fantastiskt.

Helgen som var, drog jag upp till hälsinglans för att gå ut på långnäsparken i bollnäs och titta på Engmans Kapell, helt fantastiskt! Så sjukt bra live!
Balder är under igångsättning, vi tar det lugnt och bygger sakta men säkert upp kondis & muskler med mycker klättring och skritt i grusgropen i sanden där. Då jobbar han på ordentligt! Rider på hack och kommer fortsätta göra det. Han funkar mycket bättre på det än vanligt bett..
Ska försöka uppdatera oftare, nu vill hundarna gå en promenad och jag sova.















RSS 2.0