duktig.

Löshoppade idag. Supernöjd med Balder!
Slutade när oxern låg på ca 125-130, han hade nog kunnat hoppa högre men han började bli trött. Får se hur det ser ut nästa gång :)






tappar suget...

mer och mer för varje dag som går så slocknar lite av motivationen till att rida/vara i stallet. Jag jobbar så mycket så jag orkar inte med. Det är jobbigt att man måste varje dag. Tror att jobba med hästar & ha egen häst, det passar nog inte mig. Tyvärr. Iaf inte på det här sättet..

Min nacke är inte riktigt imponerad heller.
Ont varje dag, migrän och huvudvärk väldigt ofta..

suckpålivethejdå.


ruggigt.

Usch vilket väder det varit idag! Regnat heeela dagen och Balder är ju inte så imponerad av blött väder. Så idag han han fått lite extra mat och lite gos i boxen bara.

Igår gick vi ner till ridhuset och longerade
över lite bommar. Han var jätteloj och ville inte alls gå framåt. så vi tog det lite lugnt.

Nu sovdags, jobb imorgon igen....


gårdagens ridtur.

Red ut igår. tanken var att det skulle bli skritt och lite klättring eftersom han vaccinerades i torsdags. Men han var verkligen överallt och ingenstans! Han började hota med att ställa sig på bakbenen, men ett litet ryt och en klapp i huvudet så var dom tankarna som bortblåsta... Så fick tänka om, red istället ner till sandvägen, en raksträcka med lite tyngre underlag. Travade bortåt, vände och travade halva tillbaka, sen var jag tvungen att stanna och hoppa av! För på backen låg nämligen Balders ena framboot! Upp igen och hästen var värre än innan. Så mycket övergångar och sen galopp upp för backen. Vände och travade tillbaka igen, och nu galopperade jag hela vägen tillbaka. Om man nu kan kalla det galopp.... Hans ben var som sprattlade fiskar! Så fort jag lättade efter i handen så vart det bocksprång deluxe. Så idag ska vi nog göra slut på det lilla aset! ;) lättare sagt än gjort faktiskt..

Men iaf! När vi kom tillbaka till stallet så hade han bara en boot på sig igen! alltså vafan... Nu var det den andra som lossnat. Så tänkte försöka leta den idag.

Har förresten börjat använda mig av appen Endomondo sport tracker. Är jättenöjd än så länge! Använder den både på promenader och när jag rider.

Nä, dags att ta en tur med farbror Didrik, sen är det Balders tur!

från gårdagen.





lördagfemtaapriltvåtusenfjorton

Provar väl att hålla denna stackars arma blogg uppe igen! Med våren kom ny motivation till både ridning och min egen hälsa.
Så nu ska jag och Rosa ut på minst en pw om dagen. Även försöka göra lite olika övningar för att stärka upp kroppen. Och konditionen läre vi väl också försöka med, den är ju hur kass som helst! haha. Sluta med godis, eller bara unna mig en dag i veckan, äta bättre och bara liksom röra mig lite mer. Nu kör vi!
 
Balder då. Jo, det är ju såhär att nu är det bestämt att han ska bli min. Jag ska köpa loss honom nu. Eller inte nu, men snart! Då blir han min alldeles egna, prickiga, knubbiga, bästaste häst! Lyckan är ju näst intill total!
 
Jag måååååste göra upp veckoscheman för hur han ska gå, sen är ju allting beroende på hur både han och jag är i dagsformen. Men jag ska inte låta latmasken komma i vägen! Nu måste jag skärpa mig. Hoppas på att kunna starta en clear round i sensommar/höst i hoppning. Vi får ha det som "det stora målet", sen ska jag sätta upp små delmål som vi ska uppnå på vägen. Men det får bli ett annat inlägg, ikväll kanske.

Nä, nu är det dags att gå och slänga in en maskin med tvätt, byta om till ridkläder och ut på en liten tur med Balder & Rosa.
 
Peace out.
 
 
 
 
 

RSS 2.0