mardrömmar?

i sex nätter i rad har jag drömt att jag dött.
Känslan när jag bara kan släppa taget om livet känns så obehagligt underbar!
drömmer att jag dör på olika sätt varje natt, men den dröm som jag kommer ihåg mest är när jag drukna. Allt var så tyst och fridfullt.
Konstigt ändå att jag hinner drömma när jag inte ens sover två timmar i sträck?
För två år sedan fick jag en bok av mamma, den handlar om att tyda sina drömmar. Jag tror jag måste läsa den nu! Jag vill veta vad det kan betyda att jag drömmer om min död hela tiden.
sökte lite på google, och dessa är några som plooppade upp!
Död
Vem dör? Vad dör? Om du dör i drömmen – vilken sida av dig dör? Ditt starka friska jag eller en gammal attityd som är uttjänad? Om en person dör/dödas i din dröm, fråga dig vilka egenskaper den personen har. Dessa egenskaper dör bort från din personlighet. Barn som är döda i drömmen tyder på att ditt inre barn (frihet, bus och glädje eller sorg och personliga behov) inte får finnas i ditt liv. Död person under snön tolkas som nedfrusna gömda känslor. Pappa dör tolkas som att pappas röst i dig får dö för att du bättre ska höra din egen röst, din egen vilja.
Drunkning:
Den som drömmer att han själv eller någon annan drunknar kommer att få tur med det mesta och klara sig helskinnad genom många problem. Har du en hjärtevän betyder drömmen att denna har ett jämnt humör och gärna vill bli gift med dig. För en sjöman förebådar drömmen en lång och mycket givande resa.


Döden:
Om du drömmer att du är död ska du snart bli gift och du kommer att lyckas med nästan allt du företar dig. För en redan gift person varslar denna dröm om många lydiga barn, som kommer att bli till glädje för sina föräldrar. Drömmer du att du ser någon annan ligga död betyder det att dina vänner kommer att vända sig emot dig. Om du är förälskad ska din hjärtevän bedra dig. Den som drömmer att han ser en död vän får snart höra ifrån en person som han inte träffat på länge.


Det är så svårt att veta hur man ska tolka allt. Det står så mycket olika på alla ställen. Men ja, jag ska läsa boken jag fick av mamma och se om jag får några bättre svar ifrån den! 




Aja, nog om dessa drömmar nu. Snart kommer min älskade pojkvän hit! Då blir det nog stallet en sväng, sen ska mormor  bjuda oss på mat på ikea! ehehe. Eller så blir det ikea först och stallet sen? hmm.. sånt som märks.
yääyää, nu ska jag henga tvetten! såläså.
peace.

nostalgiii!

haha, sitter och äter och dunkar Fronda på högsta volym! Fronda är nostalgi. moahaha.
bild från google.

Rubrik?

Inte mycket som hänt denna dag. Skulle försöka ta mig till jobbet, men kom halvvägs sen sa magen ifrån på skarpen! Börjar lessna rejält på detta nu!
Men iaf, i stort sett sömnlös natt vart det inatt. Somnade i slutet på spin city och vaknade i eftertexterna på My name is earl.. Meeen ja, gick upp vid fem, började gå kvart i sex, var hemma igen klockan sju, så då la jag mig i sängen och surade fram till klockan halv elva- elva ungefär. Dusch, sen in till stan och träffa tant doktorn! Gick väl helt okej, pratade om ganska mycket, kände och klämde på magen, tyckte den var lite för hård fortfarande. Kollade på alla mina pricar och trodde det var antingen svinkoppor eller stafylokocker! ¨
Åkte hem, satt vid datorn, och sen somnade jag! :D sov i ca tre timmar, så sjuuuuuuuuuuuuuuukt jävla skönt! Får se om jag somnar något ikväll, men det skiter man väl i ;) Nu ska jag göra frukost/lunch/middag! Måste verkligen bli bättre på att äta. Imorgon ska jag kämpa mig iväg till stallet, ska pussa massvis på bästa hästen och troligtvis försöka rida lite. Fick ridförbud av läkaren eftersom mahen inte läkt än(!).
aja, godnatt på er som kan sova, jag lär väl dammsuga hela natten om jag känner mig själv rätt..
peace..

en lista, bara sådär ändå.

Idag är det... ett år sedan jag vart tillsammans med världens finaste människa!
Idag tycker jag om… Thomas
Idag har jag… ont i magen
Idag borde jag… få sova
Idag tycker jag… att jag kan få bli bra nu så jag kan börja jobba & rida min fina poppohäst!

Denna veckan med ett ord: bajs
Veckans bästa: typ inget..
Veckans värsta: alla mina jävla tankar
Dagens värsta känsla… smärtan i magen vid min hurtiga promenad/springtur
Dagens bästa händelse… gulligt sms av pojkvännen imorse 
Dagens hiss... har inte åkt hiss idag.
Dagens diss…sjukvården i gävlebooorg!

Idag är jag nöjd med… att jag åtminstonde försökte vara hurtig
Idag är jag missnöjd med… att det gick åt skogen med det förra...
Idag saknar jag… thompie & balder!
Idag avskyr jag… magsmärtor.
Idag älskar jag… Thooooomas! & rosa såklart! och balder!
Idag just nu ska jag… klappa igen datorn och gå ut till mitt lilla hus.


jävla less jag blir!!

Nu vart det sura miner igen.
Jag tänkte vara llite hurtig och ta mig en löprunda med hunden nu på kvällskvisten, men sket sig TOTALT!
Jag började med att gå i raskt takt för att värma upp eftersom jag inte sprungit på länge. Började redan då känna av magen.. skitkul. Började jogga lite lungt men efter typ 300 meter föll jag bara ihop pga smärtan i magen. Förstår inte vad det är som gör så ont! Dom sa ju att jag kunde börja leva som vanligt igen...
aja, iaf! Reste på mig och började gå lite till. Smärtan vägrade släppa så jag vände och började gå hemåt. Det var den löprundan det!.. Men imorgon ska jag rida iaf, och som jag har längtat! Det får göra hur ont det vill, men jag ska rida en stund iaf! sådetså.
nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att thomas ringer, sen ska jag förhoppningsvis få sova en stund! Inatt vart det ju en tre timmar lång promenad med hunden, sen dammsuga inne i stora huset, sen somnade jag i drygt en timme..
nu har jag surat klart  för ikväll.
peace.

Idag har det varit vi två i ett helt år!
För varje dag som går så älskar jag dig mer & mer 
25/4 2011 

mitt hem på 10kvadratmeter..

Jag bor ju i en friggebod som står på pappas gård.. Har målat om innuti så att jag får som jag vill ha det! Tänkte slänga ut lite bilder på en väldigt nystädad friggebod! Den är sjukt välstädad oxå för att vara jag. Haha.
och neh, jag behöver inte alls större överkast....
stargaaate atlantis on!
mjaah, jag tycker att stugan är ganska mysig faktiskt! Ska upp gardiner, men det gör jag när jag målat runt fönstren och dörren.. Så det kommer lite senare!

Peace.

godmorgon! eller?

Njaae, en timmes sömn var allt jag kunde skrapa ihop inatt, men stugan vart färdigstädad och jag har dammat nästan överallt.. målade naglarna lite fint sådär mitt i natten oxå, men läre göra om det då det vart lite slarv..
Jaja, hur som! Tänkte ta bilder på hur det ser ut ute i min lilla friggebd som jag bor i sen, måste bara byta sängkläder ch bädda först!
något har hänt och jag vet inte vad, plötsligt vill jag ha ordning bland mina saker?! wtf liksom. efter drugt tjugo år på denna jävla jord så börjar jag bry mig om att ha städat!
Slängde iaf nyss in en maskin tvätt. Har bestämt att jag ska tvätta alla mina kläder, även om dom var rena! slöseri med vatten, men vafan, ska man ha en riktig storstädning kan man lika gärna ta i från tårna och göra allt ordentligt!
skulle även behöva en skrivare så jag kan skriva ut tre bilder.. Tänkte fråga om svärmor hade lust att skriva ut eftersom hon har en riktig  fotoskrivare.. :)
ahh, men nu läre jag göra något innan jag börjar tänkta för mycket, då blir det jobbigt..
skriver sen!
peace.

Gnälligt.

Jaa, alltså, nu blir det lite gnäll och sura miner, men jag behver skriva av mig. så den som inte är intresserad behöver heller inte läsa.
Jaa, det är ju såhär att! jag är så trött på livet just nu så jag vet inte vart jag ska ta mig till. Så fort jag kommer hem blir jag deprimerad och börjar må dåligt så vill bara åka härifrån. Har även haft självmordstankar och tankar på att skada mig själv. Dom kommer även lite då & då nu, men ja, jag tror inte jag skulle göra något sånt.. Eller jag vet inte, men just nu känns det inte som så.
Alla säger att jag ska släppa det som hänt och gå vidare, det är inget att haka upp sig på. Prova döda någon själv och känn hur det känns säger jag.
Och det där kan tolkas helt fel om man inte vet vad som hänt men ah..
Läkaren har skrivit ut antidepressiva, lugnande och sömntabletter. Tror inte att tabletter kommer hjälpa mig genom det här. Det är något jag måste lära mig leva med och försöka komma ur den svacka jag hamnat i samt att försöka återgå till mitt normala liv. Det kommer ta tid, det kommer vara jobbigt. Jag pallar inte så mycket just nu. Bryter ihop för minsta lilla, är snäsig och kan även vara lite elak. Jag försöker så gott jaf kan att limma på ett leende på läpparna och se glad & lycklig ut, men jag känner mig helt trasig och smutsig på insidan. Har ont fortfarande, men det äger dom bara är inbillning, men då tycker int ejag att man borde få kramper.
Har ju även utslag över hela kroppen som dom säger beror på mitt psyke, men jag vet inte det jag e. Har sårskorpor som svider och gör ont över hela kroppen. Har även fått tre sånna uppe i näsan, gör sjuuuuukt ont! Ser ut som en vandrande prickig korv.
Sen är pengarett stort problem just nu, men det får lösa sig på något vis.. Jag har inte orkat brytt mig om det på senaste tiden, och den smällen får jag ta nu.. Inte helt skitkul faktiskt. Men jag hoppas kunna gå tillbaka till jobbet i veckan. Det blir nog dock inte heltid, det klarar min kropp inte av nu.
Helt onödig text men det behövde komma ut lite.
nu ska jag ta tag i tvätten och städa, sen ska jag försöka få i mig lite nudlar och sen ska jag lägga mig i sängen resten av dagen..
peace.
you're the reason i get up in the morning! 

ny kamera, nya bilder.

har inte så mycket att säga, lägger upp lite bilder. Har inte hittat alla inställningar, men det kommer med tiden.
gulltuss med bögfrilla!
detta är en vanlig syn när man är hos svärmor!
nu ska jag sova, kurator och stocholm med min underbara pojkvän imorgon!
godnatt.'
peace.

åhhh, minnen!

Nytorpstiden är något jag saknar väldigt mycket, bästa tiden i heeela mitt liv!
peace.

fääätso!

alltså, såhär va! Nu när jag äntligen mår bra ( peppar, peppar, ta i trä ), så ska jag faktiskt börja röra på mig och äta nyttigare! Är jättesugen på att prova lchf, men jaa, får väl se, ska sluta med godis, chips, dricka och sånt iaf! kommer bli svårt att sluta helt med popcorn, men ja, en gång i veckan får jag väl avnjuta lite vita fluffiga majskorn! hehe.
Min målvikt är just nu 72kg, tycker det är ganska rimligt mål, sen får vi se vart jag hamnar! är ju liksom ganska lång och har breeeeda höfter & axlar!

Men en sak är jag säkerpå iaf, vill inte se ut som förra sommaren!

usch, men ja, haha!
nu ska jag verkligen försöka ta tag i det här och göra så gott jag kan! Vet liksom inte riktigt när jag ska ha tid att träna.. mina dagar är ju ganska packad! Jobb 07,30 - 10.30, sen hem på frukost, sen till stallet och rida, tillbaka till jobbet 14.30 - ca 17.30, sen hem på middag! Det blir liksom så sent.. men ja, när sommaren kommer så kan jagju rida på kvällen och typ glassa på dan så jag får lite färg! ehe, eller nåt!

Nu blev det fett rörigt så nu ska jag sova med min prinsesssssssa!


godnatt.

premiär!

Japp, har idag för första gången blivit sövd! Dock bara en lätt nedsövning men still!
Var lite läskigt, men ändå rätt ballt när man kände att man började sväva på rosa moln! haha.
Men det är så sjukt skönt! För första gången på ca 4 månader som jag inte har ont i magen. Och slipper förhoppningsvis ha det något mer nu.
vaknade efter ungefär en timme, lätt groggy, öm och väldigt fryssen i kroppen. Min vänsterhand var kritvit, hade dropp i den och jag blir iskall på det stället jag har dropp på, sist hade jag i armvecket, då blev jag oxå superkall där, haha. Måste be om att droppet är varmt nästa gång ;) Och en sak till! Dom där fula sjukhuskläderna man får ha på sig, strumporna är hemsk! Får värsta fotsvetten! HAHA. Iaf när man måste dra på sig dom där hemska blåa tossarna. just so you know liksom.
menne, fick åka hem efter yttligare en timme, var ju trött som attans när jag kom hem så jag la mig för att sova. Somnade runt fyra och vaknade efter sju tror jag. Ljuvligt! Är fortfarande trött men kommer nog få svårt att somna ikväll eftersom jag har sovit sammanlagt fem timmar idag mitt på dan liksom.
nu ska jag fortsätta kika på Land of the Lost, äta lite påskgodis i min ensamhet och sakna min fina pojkvän som jag skulle vilja ha bredvid mig just nu!
hade en liten present som jag hittade på revbenen när jag vaknade efter att ha sovit här hemma! haha, varför tog dom inte bort den när jag sov för, det gjorde ju ont att dra av den nu ju :(
peace.

skatbo? fågelskrämma?

...- nää, det är bara min otroligt ovårdade kalufs även kallat mitt hår!
Sjukt vad slitet det är och luggen är lång! Varför växer inte resten av håret lika fort som luggen för? stört.
men ah, idag var jag till sjukhuset igen, sista gången hade jag hoppats på, men tji fick jag! Imorgon är det en litenliten operation som står på schemat. Är mest nervös över nedsövningen då jag aldrig varit med om det förr..
Tror dom flesta redan räknat ut vad det handlar om, men ah, jag vill inte prata nå närmare inpå det då jag mår dåligt över det och så..
MEN! Nu är det såhär va, att jag är sjuuukt sugen på att tatuera mig igen! Vet dock inte vart & vad, klurar fortfarande på det! Jag vill inte tatuera nånting som inte betyder nånting för mig, det känns ju jävligt meningslöst liksom.. Jag är supersugen på en hel sleeve, så bulligt snyggt, om man har rätt motiv! sen finns det ju dom som har failat totalt.. hehe.  Men får se, jag får komma på något, höra av mig till en tatuerare och se vad han tycker. Jag har ju bara tatuerat mig en gång, men jag går mer än gärna tillbaka till han som gjorde det! Han är grymt duktig och fett skön! haha, glömde hur ont det gjorde då jag skrattade typ hela tiden.
Inte så bra kanske med tanke på att det var på revbenen jag tatuerade ;) hähä.
snyggtsnyggtsnyggt!
nytatuerad tjej som var så nöjd så!!
aja, nu ska jag fortsätta lyssna på musik, och ladda inför morgondagen.. suck.
peace.
UNDRA VARFÖR TEXTEN BLIR SOM EN PRESSAD BAJSKORV TROTS ATT JAG KLICKAR NER MIG TRE RADER?! ÄCKLIGT STÖRD ALLTSÅ.

godissuget tog över!

Alltså, har varit godissugen hela dagen! Sjukt jobbigt, men har inte orkar gjort något åt det själv, så min otroligt underbart snälla mamma köpte en liten godispåse åt mig och kom förbi med den nyss!
och gissa hur glad jag vart!?
jag <3 karamellkungen!
och på tal om mamma!

Det har ju varit lite upp och ner i mitt förhållande med henne nu senaste året, men nu dom senaste månaderna har vi verkligen kommit varandra nära igen! Jag tycker om att umgås med henne.  Hon har även ställt upp på mig till 110% under den här jobbiga perioden som varit och gör det fortfarande.
Min mamma är helt enkelt bäst! <3
det var liksom bara det jag ville säga..
peace.

smärta.

Jag har aldrig någonsin haft så ont i magen som jag har nu! Trots värktabletter av alla olika slag så kan jag inte sova pga smärtan.
Det är inte kul längre! Jag orkar ingenting just för att jag har så ont. Nu vill jag att detta ska vara över så det kan bli som vanligt igen.
Det värker även i mitt lilla hjärta.. Men tiden läker alla sår, dock finns ärren alltid kvar.
Kul blogg liksom! helt onödig.
Men iaf.
Nu ska jag gå ut till min lilla friggebod med en skållande het vetekudde, en myssugen hund, en fet flaska iskallt vatten och en miljon värktabletter! Ska mysa ner mig i sängen med nya filmerna John Carter & Wrath of the titans, hoppas att dom är sevärda!
Ikväll är det även Karatefylla som jag på något olyckligt sätt börjat följa.. Aja, ha en fortsatt trevlig kväll ni som kan!

Peaceooouut.

long time ago.

Har mått helvete rent ut sagt, men nu vet jag varför och har nu gjort något åt det. Jag mår dåligt över det jag gjort, men det var det enda rätta, för alla inblandade.

Men kan berätta lite om denna helg iaf!
Igår fyllde jag 20, shit jag börjar bli gammal! haha. Men hade ett lugnt födelsedagsfirande eftersom jag inte orkar riktigt.. Mamma, lillebror, mormor & morfar, kusiner & moster, sofie och thomas var dom enda som var här igår, väldigt skönt att ha ett sånt lungt firande.  Jag är inte den som stressar till systemet det första jag gör bara för att jag fyller år! nejnej, det kan allt vänta tills jag behöver ha något därifrån!
Bjöd i vanlig ordning gästerna på nygräddade baguetter med kalkonröra och olika grönsaker! Det måste vara det godaste som finns. Även fikabröd och kakor, kaffe och saft!
Av det som blir kvar av kalkonröran kan man bara koka lite pasta till så får man en underbar pastasås! Litet tips bara sådär.
Är supernöjd med alla presenter som jag fick oxå.
-En dressyrsadel av mamma, men den fick jag förra helgen. Dock vet jag inte om jag tycker den ligger bra på balder...
- Disney film av min kära svärmor. Jag är ju en riktig disneynörd så det var ju toppen!
- En digital fotoram som man kan koppla kamera till och få ett bildspel.
- En kamera. Har dock inte köpt den än, men jag har pengar till det.
- Ett inramat fota på mg och Balder, superfin!
- 700kr i presentkort på Hööks, nu blir det nya ridskor! ;)
- En silvrig hälsingering, som nog var den bästa presenten, fick den av min underbara pojkvän! 




Mmmmhm!




ungefär en sånhär, men utan bling i  fyrklövern!


Nu ska jag lägga mig och sova, ska upp i skaplig tid imorgon!

ska även försöka bli bättre på att blogga...

Peace.


RSS 2.0