premiär!

Japp, har idag för första gången blivit sövd! Dock bara en lätt nedsövning men still!
Var lite läskigt, men ändå rätt ballt när man kände att man började sväva på rosa moln! haha.
Men det är så sjukt skönt! För första gången på ca 4 månader som jag inte har ont i magen. Och slipper förhoppningsvis ha det något mer nu.
vaknade efter ungefär en timme, lätt groggy, öm och väldigt fryssen i kroppen. Min vänsterhand var kritvit, hade dropp i den och jag blir iskall på det stället jag har dropp på, sist hade jag i armvecket, då blev jag oxå superkall där, haha. Måste be om att droppet är varmt nästa gång ;) Och en sak till! Dom där fula sjukhuskläderna man får ha på sig, strumporna är hemsk! Får värsta fotsvetten! HAHA. Iaf när man måste dra på sig dom där hemska blåa tossarna. just so you know liksom.
menne, fick åka hem efter yttligare en timme, var ju trött som attans när jag kom hem så jag la mig för att sova. Somnade runt fyra och vaknade efter sju tror jag. Ljuvligt! Är fortfarande trött men kommer nog få svårt att somna ikväll eftersom jag har sovit sammanlagt fem timmar idag mitt på dan liksom.
nu ska jag fortsätta kika på Land of the Lost, äta lite påskgodis i min ensamhet och sakna min fina pojkvän som jag skulle vilja ha bredvid mig just nu!
hade en liten present som jag hittade på revbenen när jag vaknade efter att ha sovit här hemma! haha, varför tog dom inte bort den när jag sov för, det gjorde ju ont att dra av den nu ju :(
peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0