bollllaan



var ner till gävle och skulle hämta akilles idag, men blev att vi fick lämna kvar rosa eftersom hon höglöper, och då ville dom ju självklart göra småbebisar! Menmen, får träffa pärlan imorgon igen! :)

är hemma hos Theres i bollnäs nu, ska sova kvar här tills imorgon, kommer nog prata massa innan vi somnar! Det behövs verkligen nu känner jag!.


var och hämtade min balklänning i tisdags, vart dåligt deprimerad! snart är det slut, och det vill jag inte! kommer gråta som en grek på studenten...

Nej, nu ska vi nog gå ut med postis och sen sova!
gnattttt
nu har tackorna på skolan börjat lamma :)
Favoriten Alfred från förra året fick stå för dagens bild!


//alexandrabastemark

jag fattar inte...

jag som alltid blivit så glad att komma hem! nu vill jag inge annat än tillbaka till hälsingland.. Blir så lättretlig, deprimerad och arg när jag kommer hem nu förtiden.. Fattar inte vad som har hänt. Jag vill att allt ska vara som förr, men det kommer inte bli så igen. Känns som allt är förstört.

Jag fattar inte vad som hänt.

vart ligger landet där man böjer bananerna?

denna vecka har varit ganska intensiv.. eller ja, kanske inte om jag tänker efter! haha

Men i onsdags var det iaf fest! och jaa, hur slutade det? jo, men att bastelurken inte mådde toppen och lära åka hem tidigare än planerat.. OCh fan vad sängen gungade! mådde inte toppen igår morse heller, men var bara att pallra sig upp till skolan eftersom vi skulle ha grönt kort på ko, först ett teoretiskt prov och sen skulle vi visa att vi kunde rutinerna i lagårn! men runt fika började jag få migrän, så det var ju kul.. Nej.
Sen drog jag med madde hägglund, elin och emma till esplanaden och käka pizza, jenny kom efter tag hon oxå! Var bara att slänga i sig pizzan, ta en snabbdusch och springa till O'rakel för att gå på nån typ sminkkväll.. Det var ju kanske inte direkt det roligaste jag varit med om, men fick iaf en jätteod pastasallad och lite tips! :)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, packa sen tar jag tåget hem till gävle och jordåsen! får se vad det blir av denna helg... 100% säker att det slutar med bråk! Det är bara då jag och mamma pratar med varandra nu mer. Jag som alltid har haft jättebra kontakt med min mamma och har kunnat prata om ALLT med henne, och då menar jag allt! Men inte nu längre tyvärr, och allt över en dum karl??! känns helvete.

Men ja, dags att göra sig fräsch, men det blev ett litet livstecken iaf!




liten egopic sådär mitt i allt...



//alexandrabastemark

jahaa

Ingenting känns bra just nu... Men bara mamma mår bra får hon göra vafan hon vill.
Jobbigt att jag inte får umgås med henne själv längre bara. Men det har väl med våren att göra!
Ska strax ta mig en långpromenad med dom två som aldrig skulle svika mig! Har mycket att fundera på..
Måste vara den tråkigaste bloggaren någonsin, men who cares? inte jag.
I would take a bullet for you!


//alexandrabastemark

.....

I need a break from life.

Blir så jävla less på vissa folk! gå och dö, jag vill inte ha dig i mitt liiiiiv!

RSS 2.0