fantasilös.

Har ingen lsut med detta längrem ska nog lägga ner bloggen..
Jag gör ju bara samma sak vaje dag.. Jobbar, stallet, jobbar, sover.. Sjukt kul liksom.. Är ju även sjuk hela tiden.
Ska ju åka iväg och kolla mig för allergi och sånt om det är det som spökar, men jag har även funderat på om det kan vara fibromyalgi... Men som sagt, ska kolla upp det!
idag skämde jag bort bäsa hästen lite. Han fick ett nytt vintertäcke med hals, får seom hans hagompisar låter bli att bita sönder detta.. blev även hästgodis, fyra ess sårspray & ett reflextäcke till Rosa så hon syns ordentligt när hon är med ute och rider :)
nu ska jag ta och sova, kommer nog vakna om en timme eller så, så ser mina nätter ut nu för tiden, sover runt en timme, sen vaken resten... Skitul liksom..
Aja, gnajtgnajt..
peace.

myskväll med Rosa

mjaaaha, idag har det då inte gjorts många knop e.. Varit hemma från jobbet då jag haft feberfrossa och huvudvärk hela natten..

Men aja, har iaf börjat gå igenom lite säckar som jag har tagit från Jordåsen.. Nu är allt tömt där och mäklaren skulle tydligen dit idag... Känns sjukt jobbigt. Efter 16 år så är det borta.. Det är ett ställe som jag alltid kommer bära med mig! Men vem vet, jag kanske flyttar dit sen om några år!
Imorgon åker jag upp till bollnäs för att umgås med Elin! Sjukt efterlängtat! Blir även utgång på kvällen vilket var längesen för min del! Har inte varit ut sen september!!! Jisses. haha.  Så alkoholen är fixad! 
Hoppas även på at få träffa min underbara pojk en sväng oxå som jag saknar väldigt mycket.
Just nu sitter jag ute i mitt stökiga lilla hus, håller på att försöka få ordning och slänga massa saker så nu är det inte så tjusigt härute...
Sitter och äter popcorn och kollar på Röd Drake. Tycker att Hannibal är så ball! Älskar hans psykist, störda vis! Moahaha, kan vara för att jag oxå är lite störd. heh.
Men det är en bra film på fyran oxå, så jag byter i reklamen....
Men jaja, nu ska jag krypa längre ner under täcket med Rosa och mysa järnet då jag ska sova utan henne imorgon, vilket inte alltid är det lättaste...
Puss & hej, leverpastejjjjjjjjjjjjjj
peace.
saknar mina snakebites.
och funderar på att klippa lugg igen...

lång dag.

Sjukt trött efter en lång dag.. Klev upp imorse vid kvart i sex, har då legat vaken sen kvart över två.. Skitkul liksom. Men pallrade mig ur sängen och gick till bussen. Gjorde det vanliga på jobbet, vart klar med mjölkningen en halvtimme tidigare än vanligt? :o Och då vart det ju en massa extraarbete och sånt..
Sen hem på lunch, fick skjuts hem av avbytaren :)
Gjorde inte så mycket på lunchen, låg på soffan en stund sen handla med pappi.
Åkte sedan till jobbet igen, och gjorde det vanliga.
Nu sitter jag i soffan, har nyss varit i stallet och fixat vattnet... Pussade även lite på hästepownien! GOOOS.
Nu ska jag ta mig en skål glass, enbart för att jag är så sjukt förkyld så halsen är fucked up, annars har jag börjat med ett nyttigare liv, känns skönt. Sen blir det att gå ut till hunden och sova. Hoppas på lite mer sömn än två timmar inatt, för mitt immunförsvar har blivit helt knäckt.... Hehe.
aja, gnajt.
peace.
skulle kunna döda för ett badkar.. Fyfaaan vad skönt det skulle vara.

lite lätt sommarabstinens..

Vill ha sommar nuja, så less på snö och kyla och att vara sjuk hela tiden....
Tror jag ska försöka sola solarium en gång i veckan så ja får lite färg och får lättare att bli brun till sommaren :) Har ju så svårt att bli brun utan att bränna mig och se ut som en kräfta...
Slänger in lite sommarbilder bara för att liksom.
Nu längtar jag ännu mer efter sommaren! Sol, värme, bada & bara vara. JISSES så skönt! 


Peace.

oups.

nu var det verkligen längesen jag skrev. ehe, har inte haft något sug att skriva överhuvudtaget. Har inte hänt så mycket sen sist.. Har varit sjuk nu som vanligt... Så less. Vill bara hålla mig frisk. Känns som om jag kommer bli utan jobb eftersom jag har varit sjuk så mycket.
Blev en skrittur idag med Sofie & Madde. Hade även Nancy & Rosa med mig.
NU ska jag snart gå ut ch sova, ska försöka bli bättre på att blogga.
peace.

fullfartframåt!

eller ah, nästan iaf! Det blev några bockningar och stegringar, men det bjuder jag på, han tyckte det var så skönt att få galoppera! Och jag tyckte det var huuuur kul som helst!
Vissa bilder kommer från video, därav deras kvalité..
(mobba inte mina skor, mina ridskor har blivit stulna och har inte haft pengar att köpa nya heller)
PEACE & GODNATTTTT!

alltså, ehm..

Mysig dag idag. Klev upp runt halv tio och gick iväg till stallet för att rida ut med Sofie på Clas & Amanda på lilla travisen Robban! Balder vart döföälskad i Robban och ville gå nära honom hela tiden, haha. Tror min hästie är lite småbög ;) Men gick bra, han var ovanligt lugn och sansad, tror han trivs på nya stället! Han har blivit så lugn hela han! så skönt att se att han mår bra.

Har nu bestämt att jag & Balder ska vara med på en pay and jump nästa helg på gävle fältrittklubb! Det blir troligtvis 80cm, tror det blir lagomt då vi inte har hoppat på länge, och han inte är riktigt igång. Det får gå som det går, jag ser det som en träning! Är ju tänkt att vi ska ut på en/några tävlingar i sommar, och då är det ju toppen att träna på pay n' jump/pay n' ride!
men ah, hade inte så mcket annan på hjärtat för stunden.
Eller jo föressten! Kollat på nyaste Vampire Diaries avsnittet, och måste bara säga att det är det bästa programmet! EHE.
peace & godnatt!


Mysig dag.

Jaaa, började morgonen runt åtta, kollade lite tv, väntade på att thomas skulle vakna så vi kunde bege oss mot stallet.
Thomas vaknade runt halv elva-elva, så vi kom inte iväg förrens runt halv tolv. Men väl i stallet så gjorde vi iordning hästarna lite snabbt, sen red vi ut! Efter en stund såg Balder en stallkompis som han trodde var ett spöke, så från att ha suttit på hästen så satt jag på backen, allt inom loppet av typ en sekund. Olyckligtvis landade jag på min onda hand... Men upp igen och sen var vi ute i drygt 45 min :) supermysigt! 

När vi kom tillbaka till stallet fick hästarna lite mat, sen släpptes pegazs ut i hagen. Balder fick stå inne då hans ägare skulle komma och hälsa på. Det vart lite prat, sen fick Balder gå ut i hagen och ägaren åkte hem.
Haha, jag och Madde har kommit på att vi ska vara med på Pay n' Jump på fältis nästa helg! Haha, kommer  ju gå åt helvete, men det är bra träning för Balder! :) Får se om vi får tag på transport, annars ska vi ringa och fråga om vi får ställa hästarna i en hage så vi kan skritta dit och sen rida och sen skritta hem igen. Haha.
Men får la se hur det blir med det, skulle vara kul iaf! :)
Ehhmmm.. Thomas åkte hem för nån timme sen, så nu är jag alldeles ensam, har ju rosa såklart, men inte samma sak! 

Men imorgon kommer min pingla THERES, som jag har saknat som en jude.
Och e ah, kommer bli en toppen helg hoppas jag!
Hade inte så mycket mer att skriva.. får se hur det blir med bloggande i helgen, sånt som märks! :D
peace.
han är ju duktig på att hoppa min prins!
lalala oumpa! Emrikpower.

lalalal bajshand.

jahaaapp, handleden har inte blivit nå bättre. Så blir nog sjukskriven veckan ut. SUCK! hatar min kropp/liv/olycka!

Och fick idag veta att min gamla skola ska läggas ner. Sjukt sorgligt med tanke på att det är en grym skola. Det är nog inte många elever som längtar tillbaka till skolan över helger & lov, som vi nytorpare gör/gjorde.
Aja, har inte så mycket att skriva om.. Imorgon ska jag försöka mig på att rida, hoppas att hästen är lugn så handen inte pajar helt. Pojkvännen ska med på Maddes häst! :) hihih, mys!
Men jaaaaa, det var väl typ det jag hade att säga.
peace.

Heldag i stallet.

Var ju sjukskriven idag eftersom jag stukade handleden rejält igår då jag åkte efter en kviga... Så vart hemma idag från jobbet. Funderar på att vara hemma imorgon oxå eftersom jag fortfarande får sjukt on när jag böjer handen....
Men som sagt, vaknade iaf runt halv nio idag, låg och gosade med thomas till runt halv elva, då klev jag upp och vandrade iväg till stallet. Blev lite "stallhäng" med några medans Sofies häst klipptes. Tog en stund att få in B från hagen då han hade fullt upp att kolla runt då dom bytt hage idag. Men efter en stund gick det ch han fick gå in till sin box och äta lite sen vart det promenad! 
Haha, vart världens kaos när jag gick förbi en hage som det går runt ett tjugotal islandshästar i. Alla islänningarna började galoppera runt och fram til stängslet så B vart helt till sig och skullesåklart visa upp sig som en dåre! Sen visade det sig att det var två personer i hagen hos isisarna som skulle hämta hästar, men dom bara galopperade runt så dom fick inte tag på dom, så jag vände med Balder så dom skulle lugna ner sig.. 
Väl i stallet insåg jag att Balders vintertäcke inte skulle gå att rädda, så fick med mig sofie att först gå hem med rosa, hämta thomas, ta bussen till köpis och hööks, köpa nytt vintertäcke, ny grimma + grimskaft, sen tillbaka till stallet..
Fixade lite med prins, sen kunde jag inte hålla mig från att hoppa upp på hans mysiga rygg en stund! Han stod så snällt på gången så :) Släppte sedan ut i agen och mockade plus gav hästarna nytt vatten... Eller ah, Thomas gjorde det 

Sen gick vi den kyliga promenaden hem igen.

Lagat mat, duschat & nu sitter jag här i soffan, ska snart dra hit pojken och mysa ner  mig till filmen Juno!

Peace.












världens bästa häst, jag älskar dig! 

andrajanuaritvåtusentolv!

2012...2012...2012. Jahapp, läre man lära sig att skriva det oxå. Lika jobbigt varje år!

Jaaa, men iaf. Det har inte hänt så mycket sen sist. Jobbat som vanligt och varit i stallet. Även min kära pojkvän hittade hit så han har varit här några dagar nu :)
Var in en sväng på mellandagsrean, men bara inne på Hööks, haha. Blev ett marinblått schabrak från showmaster, matchande lindor, ridvantar, täckesgjord och hästgodis. Tror inte det var något mer. Hittade ett par skor jag hade kikat på, men dom var inge sköna alls så får vänta med att köpa skor. Tänkte istället köpa ett par nya ridbyxor, men dom jag ville ha fanns inte i min storlek :( Alldeles för stora var dom.
I lördags släppte vi in Balder till flocken han ska gå med, gick superbra! Men dom har ju gått bredvid varandra nu i tre veckor så trodde inte att det skulle bli så mycket tjafs heller. Men han vart så glad att få kompisar! :) B blev även skodd i fredags, så nu kan jag äntligen börja rida igen! Dock saknar jag en sadel, men ska troligtvis köpa en när jag får min nästa lön, det får bli en billig från Hööks och hoppas att den ligger bra!
Men med min tur så har jag nu troligtvis stukat handleden, blev lite krig mellan mig och en kviga idag på jobbet, fastnade i repet och hon drog iväg i racerfart! menmen..
Nu ska jag snart ge mig ut i halkan och gå till stallet, kanskekanske att detblir en liten kort skrittur eller en promenad, beror på hur halt det är.
Får se om pojken min följer med eller om han ska fortsätta sova på soffan. Söttuss 

Jaaajaaa, ska försöka bli bättre på att uppdatera. Kul att se att ni är in och kollar även om det inte är bloggat! :)

Peace.


Balduuuur i nya hagen! Självklart står han vid maten.....



bästa pojken hjälpte mig i lagårn imorse! Guldvärt. Puss 

RSS 2.0