blogg.se, vilket skämt!

Blir så sjukt less! Hade skrivit värsta inlägget med tillbakablickar på året 2013, men så buggar allt och inlägget försvinner.. Orkar inte skriva om allt nu, så trött så ögonen snart trillar ur.
Får försöka göra om imorgon.

gott nytt år, partypeople, själv ska jag sova så jag orkar upp och jobba imorgonbitti!

peace.


kämpar!

nya rutiner och långa dagar. Sjukt svärt det är att komma in i nya rutiner och få upp tempo. Men det går bättre och bättre!

Balder verkar trivas, och jag med. Dock har jag åkt på magkatarr, men det är ju inte så ovanligt..
Nu ska jag slappa en stund, sen gå ut och pyssla lite i stallet!








nytt liv.

Första dagen på nya jobbet - check!

Packade bilen i fredags, alla saker förutom en väska och lite hundsaker som vi tog på lördagen.

Började lasta hästen, tog sin lilla tid... Men efter mycket om och men och lite (läs mycket) hjälp så fick vi in B i tranaporten. Det tog nästan två timmar att åka ner!
Men Balder verkar trivas hör iallafall, och det är huvudsaken!
Tog in honom i longerpaviljongen idag en svöng, brydde sig inte om nånting men han gjorde av med lite energi ;)


Dagen har rullat på bra, nu är jag så trött så ögonlocken hänger ner till hakan...
godnatt!




ohoho

Vilken helg! Alldeles för lite sömn, alldeles för långa bilresor. Stora Stockholmsutställningen avklarad. På lördagmorgon ringde klockan 04.20, (efter 30minuters sömn....) upp och hoppa och åka mot älvsjö. Var ringside support idag då Nicco skulle ställas. Excellent, inget CK, med en fin kritik! Nöjda och glada över det, tråkigt utan CK dock. Var kvar till halv fyra tror jag, då vi började rulla hemåt.

Var bjuden på en inflyttningsfest/aftershow drinkar hos Niccos handler Sofie på lördagkvällen. Supermysigt! Dock kunde jag inte följa med ut på krogen då jag skulle upp samma tid på söndagen. Elin hämtade mig i stan, åkte hem så var hemma till ett tror jag, somnade på en gång.. Samma visa på morgonen igen, gast denna dag skulle jag vara handler.
Visade elins berner sennenhane Bill, han fick excellent med CK, dock oplacerad i bästa hane. Men vi var så nöjda ändå!!

Sen satte jag mig ringside på riesenringen tills vi åkte hem. Somnade kvart över sju på söndagkvällen och sov till tjugo i elva på måndagen, haha, sjukt!

Måndag och tisdag har flutit på som vanligt, nu ligget jag och förvreder mig inför engelska slutprovet som tydligen var imorgon! Bra koll...

nää, godnatt!




haha!

Jag har inget minne av att jag skrev det där inlägget imorse.. Jag kommer ihåg att jag pratade med mamma om det här med sömnen och allt, men när jag frågade henne idag om det så sa hon att vi inte pratat om.det! Haha, måste ha varit helt borta imorse. Vaknade först vid sex, sen vaken mellan typ halv åtta till halv nio, sen somnade jag om till nästan elva! Helt borta i skallen. Gick promenad med Rosa och tog en lång mysig brunch framför tvn.

Tog bussen till jobbet idag, var sånt jäkla snöväder så vägrade gå 5km.. Klippte lite kossor och gosade. Mitt hjärta blöder en skvätt över att lämna MINA kossor... Finaste kossorna i världen. Gör inte så mycket extraarbeten om dagarna, går mest omkring och gosar och pussar på dom.. Usch vad jag kommer sakna dom!

Men life goes on, man måste passa på att ta chansen när man får den! Om längtan blir för stor så får jag väl åka och hälsa på.
Har pluggat lite nu på kvällskvisten, sista inlämningen och prov nästa fredag!! Goooosh vad pirrigt! Sen börjar Etik och människans livsvillkor måndagen efter.. Ska bli kul. Kanske dags att beställa en bok. hehe.

Nä, dags att sova så jag orkar leva imorgon.
puss och godnatt.










trött & ont.

Det skulle vara så skönt att sova tills man vaknar av sig själv nångång. Har inte gjort det sen jag flyttade hit typ
Inte ens helger..
Ont (ondare) i nacken idag igen, är nog att jag var kall hela dagen igår så gick ich spände mig. Men ska försöka somna om en stund, har sovit skitdåligt inatt.

stall tvea.

Måste nog vara det bästa stället jag vet. Kan vara supermegadeppig tills jag kommer dit, allt blir bara så bra och livet känns lätt. Kommer sakna det otroligt mycket när jag flyttar. Men om (när) jag flyttar till gävle igen så finns det inget annat ställe jag skulle tänka mig att stalla in Balder på! Givet val liksom. Lena & Thomas (stallägarna) är två helt fantastiska människor. Om fler var som dom så skulle världen vara en bättre plats. Tack vare dom och några få andra så mår jag idag mycket bättre än vad jag gjorde för ca 10 månader sedan..

Men iaf, var till stallet ikväll efter jobbet. Tänkte inte göra nå speciellt eftersom nacken strulat de senaste dagarna. Men när jag hämtade in B från hagen så hoppade jag upp på ryggen hans. Att idag kunna rida honom i grimma och ett grimskaft från och till hagen är ju fantastiskt! Tänk vad långt vi kommit han och jag.
Min fantastiska kille ♡
Suget efter lite nh/parelli tog överhanden så jag drog på repgrimman och gick ut på ridbanan. Började löslongera, gick super. Sen körde vi lite olika saker, följa john i skritt och trav, började med att träna på skänkelvikning med hjälp av tryck där skänkeln ska ligga an vid ridning. provade sedan en skänkelvikning utan tryck, och det satt redan! Han är grym den där hästen ibland.

Med en ny energi i kroppen så red jag till hagen och släppte ut, tog sedan en pw hem. Hur skönt som helst!

Väl hemma så tog jag tag i att göra dom där övningarna som jag har på en app jag laddat ner. En superbra app! Kostar 7kr, men jag tycker det var värt det. Jag har ju inte sån bra motivation.

Olika övningar vid varje workout, kul med variation!
Tänkte köra samma workout två dagar i rad, vila en dag, sen köra en annan workout två dagar, etcetc. Dessa övningar tillsammans med pw tror jag kommer bli bra! :) + ridningen då.

Nu är det dags att joina John Blund.
Godnatt


rekommenderar den här appen. Gorilla Workout. 7kr kostar den. Kan välja vilken nivå du är på ett ungefär så är övningarna anpassade. Toppen!


Dec. 03, 2013

Skiter i allt och drar mot jobbet. Det blir en promenad, och hoppas jag hinner i tid. Sen ikväll ska jag nog åka till min fina Balder och bara mysa! Kanske longera om banan är ledig.




Dec. 02, 2013

Jag är så less på folk som dömer. Får ofta höra att jag ser pigg ut, överdriver, tycker synd om mig själv och yadayada.
"- Du ser inte ut att ha ont.."
Nä, vad bra, men ont gör det. Hela tiden, 24/7. Vissa dagar gör det mer ont, andra mindre. Minsta felrörelse eller att jag lyfter någoy fel, så kan det vara kört. Om jag gör något då som nacken blir belastad av så kan jag bli sängliggande i flera dagar. Så därför känner jag att har jag ont en dag, är det bättre att vara hemma så kan jag jobba dagen efter om jag har tur. Hade jag lyssnat på kroppen så hade jag nog inte klarat av varken ridning eller dansen. Men det är ridning och hästar jag brinner för. Vissa dagar går det helt enkelt inte att rida, då är det så. Har haft en ganska lång dålig period nu, och det blir ju tyvärr hästen lidande av.
Men mycket av det onda kommer från mitt nuvarande jobb. Det är alldeles för tungt. Jag älskar det, men det håller inte.

Nya jobbet kommer bli mycket lättare. Då kommer jag palla med allt annat mer oxå, och det är det jag vill!







Dec. 01, 2013

Haft en bra helg trots att det bara blev söndagsledigt.
Jobbade extra på lördagkväll. Efter jobb blev det tacos och sedan bio, Thor - the dark world. Superbra film! Chris Hemsworth är ju görläcker, drunknar i hans ögon haha.

Idag låg vi i sängen till typ 12, sen åkte vi och fixa balders ägares andra hästar, sen stan. Tog hundra år att hitta parkering! Men iaf så kom jag till buggen och dansade och njöt av varje minut! Det är så roligt!

Drog på bio med Becca efteråt, nya Hungergames, var sådär! Lite långdragen men helt okej.
Nu är jag hemma och ska kolla på nya Riddick!! som jag längtat! Imorgon är det nya tag med livet.

Godnatt och sovgott.











RSS 2.0