känsla.

Fick en sån fin känsla idag på dressyrträningen! Det märks när någon annan ridit B, han tror han kan få göra lite som han vill, men han kom på ganska snabbt vem det var som satt i sadeln ;)
Att ställa honom utåt på volt, flytta lite öppna och sedan ställa över honom runt innerskänkeln gör under för han sladdriga bogar! Han blir så fin!

Kändes iaf toppen idag, jag är supernöjd!
Nu ska jag sova, med ett leende på läpparna!
puss & godnatt.
peace.




(bild från i somras)

Sep. 24, 2013

Vill ha sommaren och värmen tillbaka! kallt och ruggit, usch!

Det enda bra med hösten är tända ljus, filtar och soffmys med kärleken, men det går ju bara om man inte bor i en barnfamilj... blööh.

Sep. 22, 2013

Det är dags att det händer något nu. Jobbansökningar nere i stockholm skickade, skolan drar snart igång, och ska även ta tag i körkortsteorin! Vill ha körkort innan nyår!
Det blir nog väldigt tajt, men jag ska fixa det!

Jag känner att jag inte kan vara kvar här längre. Jag mår sämte för varje dag, ångesten kryper närmare och den inre stressen tar kol på mig snart..

Jag vill starta ett eget liv med min kärlek. Inte leva i en barnfamilj tills jag trillar av pinn...
Funderingarfunderingar.

rubrik.

Lite nere blev jag igår. Ingen flytt med Rebecca. Hennes häst har varit dålig och varit in på klinik igår så hon har inte råd nu. Så jag har skrivit till en tjej som hade en lägenhet i sandviken men inget svar ännu.. Tråkigt när dom skrivet att man ska skicka sms, mail för att få en visning av lägenheten, men så svarar dom inte? dålig stil.

Men jag känner att jag måste komma härifrån. Jag har fått magkatarr, och det får jag bara när jag är stressad, för blir jag stressad så slutar jag äta och då blir det bara skit..

Så jag ska nog ta en promenad med mina fyrbenta vänner och njuta av höstfärgerna ute och fundera på hur/ vad jag ska göra.
För det här håller inte länge till!

nä, dags att kliva upp och starta dagen med min dumma jävla mage!
pusss!

oduglig.

Så känner jag mig varje dag.
Jag vill känna att det här är min grej och att det här är jag bra på! Men jag får ständigt höra negativa kommentater och skrik. Kan knäcka vem som helst. Jag är en tjej med mycket skinn på näsan och säger gärna det jag tycker & tänker.
Nånting jag är bra på är att ta åt mig av negativa kommentarer, men inte dom bra. Så har jag alltid varit.
Att höra att jag är duktig är något jag mest tycker är jobbigt. Men att höra att allt jag gör är fel än värre. Det är en sån tunn tråd.

Svammelsvammel, dags att sova.
godnatt


jag är med och tävlar

om rtt par ridbyxor från FITS hos DM!

http://dressyrmupparna.se/51264/51264

Sep. 18, 2013

Hemsk natt! Fyahua!

falskt alarm.

Trycket övet bröstet blev inget annat än lite halsont. Hellre en dunderförkylning än en panikångetsattack..

Har iaf varit och släppt ut hästarna nu på morgonen. Skulle ha ridit galoppintervaller på Marius, men nör jag vaknade i morse hade jag så ont i kroppen och lite feber, då känns det bättre att åka hem så jag kan jobba istället.
Så nu sitter jag här i soffan, har precis ätit två surdegsknäcke med ost och gurka & ett glas mjölk. Jämt vid frukost så läser jag bloggar, vem behövet tidningar liksom?
MTV breakfast club brukar oftast rulla på tv vid frukost och läsning, som idag.

Ska inte göra mycket innan jag åker till jobbet, typ dammsuga och torka golven. Efter jobbet kanske jag ska på hockey med lillebror, jag som är så intresserad! naah.

Menmen, nu ska jag mysa ner mig lite längre under filten och bara vara.
peace.



morgongosade med hästen min idag ♥

Sep. 16, 2013

Börjar känna av det där förbannade jävla trycket över bröstet igen, jag vill inte! Andas och slappna av.... Andasandasandas.
Usch, hoppas jag slipper vakna med skiten...

dagen idag.

Som sagt så drog jag till stallet i förmiddags moster och kusin följde med så kusin fick rida lite. Longerade Balder så hon fick träna på att rida lätt. Tycker hon var duktig!
Efter typ 20 minuter på volt så fick hon trava över några bommar på backen, jag sprang såklart bredvid.

Jag satte upp, och kände direkt att det skulle bli en liten jobbig start innan jag fick B mellan hand och skänkel... Blev lite sur på honom tillslut och sa åt honom på skarpen, då skärpte han genast till sig och började arbeta med mig.

Hoppade fram på en studs med tre hinder, ca 40cm. Men B blir så slarvig och lyfter dåligt på fötterna, så vi höjde upp till 60-70, då blev det mycket bättre. Han hoppade med ryggen och var kvick i fötterna, en perfekt övning för honom! Det ska vi nog göra lite oftare.

Sen så kom vi till en kombination, en oxer, galoppsprång & räcke. Det blev lite långt npn gång men jag tycker han löste det superbra!

Tillsist var det vattenmattan som jag känner att han måste få hoppa på minst en gång under ett hoppass då han tycker den är läskig. Där låg det två galoppbommar före, och även där kändes han jättebra, dock lite vinglig men det är bara att nöta vidare!

På eftermiddagen har jag varit på buggkurs, det är så sjukt roligt! och ändå har vi inte fått lära oss så mycket än! Superkul verkligen :)

Dags att sova nu så jag vaknar imorgon.
godnatt på er!
peace.





bilder från dagen.
Videon i tidigare inlägget är från dagens studs!

Hoppning


skavsåååår!

Drog ut på långtur med hästen igår, var ute nästan 3timmar. Red till Stackbo och mötte upp systrarna Stödberg, så tog vi en skaplig tur innan jag red hemåt igen. Väl tillvaka i stallet hade jag så galet ont i låren. Jobbigt att rida barbacka! Dessutom hade nå smartass tagit på sig spetstrosor och helskodda ridbyxor, ingen bra kombo!

Stretchade Balder och så fick han stå i box medans jag la om Toppis hovböld. Efter det var klart friserade jag till B hovar och stubben där nackstycket på träns och grimma ligger.

Ut med B i hagen och in med Theo. Blev lite basics på ridbananbara, mest för att kah ska träna på eftergift då Theo krullar ihop sig annars. Gick väl helt okej.

Sen fick jag äntligen åka hem! Idag ska jag hoppa med Balder, blir bara att han får rulla på lite låga höjder och hitta rytmen och lugnet.
Uppdaterar mer ikväll, kanske även blir lite bilder.

peace out.

deppmode ON

Distanser hit och distanser dit. Alla försvinner! Pappa upp till Åre, två av mina bästa vänner finns i hälsingland, pojkvännen i stockholm och mamma träffar jag aldrig.. Nämen roligt sörru!
Jag gråter mig till söms 5/7 dagar i veckan, allt känns bajs och jag förstår inte att det ska vara så svårt att hitta ett jävla jobb?! Hade jag klarat stressen på donken eller Max så hade jag inte tvekat på att söka.


nä, fyfan vad lessen och förbannad jag är på livet. jaghatardet.


typiskt!

Efter en och en halv vecka med promenader då min nacke varit ur funktion så skulle jag rida ett pass på ridbanan igår, och tror ni inte att Balder trampat av sig en sko? SUCK!
Första tappskon på nästan ett år! Så ska dra mig mot stallet snart och leta efter den och slå på den... Får se om mina tappskoskills finns kvar! ;)

Men han var överlag ganska fin igår, jag red barbacka första gången på ganska längr. Dock var det massa mopeder på gårn som han inte är så förtjust i, så lite spänd och ofokuserad tidvis.

Ikväll kommer det en tjej och ska rida B. Hon ska troligtvis börja rida honom två dagar i veckan..

Nä, nu läre jag åka till stallet om jag ska komma i tid till jobbet.
peace.





whattodo?

Har blivit tillfrågad om en sak som jag verkligen inte vill säga nej till... Att hyra en lägenhet i andra hand med Rebecca.
det skulle vara så kul och skönt att få ett "eget" boende.
Men det skulle innebära långa bussresor och köp av busskort som inte är så billigt..

Skulle verkligen behöva ett till jobb! & körkort! men halkbanan är bokad, så nu är det bara köra på med helvetesteorin och köra såfort jag får chansen.

Dock vill inte moster att jag flyttar.. Hon vill att jag ska spara ihop en buffert innan jag flyttar. Men med een inkomst jag har så finns det inget att spara på nör räkningar och allt är betalt...
jag är jättekluven.






Sep. 08, 2013

så jävla förbannad så jag tänker gråta mig till sömns! jävla rikspucko!

RSS 2.0