könsord!!!!!!!!!!!!!

så jävla less! hatar livet just nu.
men framför allt hatar jag pengar.
vet inte hur mycket mer jag orkar.
dra åt helvete.

fuck min tatuering btw, jävla falsk text. alla ger upp nångång, snart ger jag upp för all framtid.
emo-inlägg. förlåt

Loved you once, love you still, always have, always will.

sömnlös även denna natt, men nu är det för att jag har så ont i huvudet & är yr. Jag ska ta det lugnt nu några dagar så jag kanske blir hel nångång. Tänkte börja lite senare nu på fm, måster låta värktabletten verka innan jag vågar sätta mig på en cykel.
VAFAN ska allt hända mig för??
Det bästa vore ju ett madrasserat rum med en taklucka där vatten & mat kan släppas ner. Även en tv i taket så jag har nånting att göra.
Men alltså, jag måste ju ha världens sötaste pojkvän! Jag hade en sjukt dålig dag igår, hade ont, var yr, spydde på bussen, var till hälsocentralen som sa att hjärnskakningen hade varit värre än vad dom sa i fredags. Jävla nötter.
Men iaf så åkte thomas iväg till coop och skulle köpa pärlsocker till chokladbollar, men han tyckte så synd m mig så han kom hem med en stor cola, 1kg jordnötsrutor, lindth-choklad & Breaking dawn-filmen! Söta underbara människa!

nu ska jag blunda en stund så värktabletten får lite tid på sig att verka. 
Apjobbigt att glo på dataskärmen, känns som om allt snurrar mer och mer.
Aja, hoppas alla får en trevlig dag. Jag ska som sagt vila en stund & hoppas jag blir bättre så jag vågar sätta mig på cykeln till jobbet.
Tjingeling.
Peace.
Fina, underbara Balder! Snart är vi igång igen, tycker så synd om honom som blivit lidande eftersom jag varit dålig, men så fort jag är pigg nu efter denna hjärnskakning så ska vi börja träna igen! Han är så bra, älskar att jobba och gör för det mesta sitt bästa. Så positiv till allt arbete.
Snart är du min hoppas jag, för resten av livet. Älskade hjärta 

yrskalle & illamående.

Dagen började inte bra. Thomas eller Rosa måste ha kommit åt min nacke på något vis, för jag var jätteyr & mådde jätteilla när jag vaknade imorse.  Så fick springa ut och kräkas.. lagom kul.
kom iaf på at jag skulle till kuratorn idag kl nio eftersom jag missade i fredags. Så stannade hemma på förmiddagen, kändes lite onödigt att åka och jobba i en halvtimme typ, sen hem och duscha. Och om världen sluta snurra så ska jag jobba på eftermiddan. Det var ett helvete att åka buss, mådde så sjukt illa och var nära att kräkas flera gånger. Sades inget specielllt hs kuratorn, det var sista gången jag var där nu, eller ja, vi bokade ingen ny tid iaf.
Igår åkte jag till stallet vid halv två. Mockade lite och gosade med Balder i hagen innan systrarna Stödberg kom. Då började vi fixa med våran snea och skeva ridbana, så nu är den rak! Flyttade även på alla isolatorer..
Efter fika och lite pyssel började vi fixa hästarna fina och förbereda oss för en fotografering. Vi skulle ta sommarbilder på oss & hästarna.
Innan vi åkte hem så red jag Brolle en sväng, gick inte skitbra, men ja, det var första gången. Jag är inte i form, han är omusklad och jag var trött och irriterad redan innan jag satte mig på hästryggen..
orkar inte skriva mer nu, allt snurrar.
Slänger upp lite bilder från igår. Amanda stödberg som fotat!


arbetsdag i la stall!

jaop, idag hade vi arbetsdag i stallet. Sommarhagar skulle fixas till och byggas om, sadelkammaren skulle städas och skuras. Nu ska vi bara få in alla saker igen. heheh
och imorgon ska vi ha fotodag, ska ta sommarbilder med hästarna. Så imrgon ska vi leta på en sommarklänning och lite sånt så ska det nog bli fina fisken! hehe.
nu ska jag försöka sova så jag orkar med morgondagen.
Peace out people!!

brainshaking!

Japp, min svengelska är grym!
Men iaf.. Men min vanliga tur har jag åkt på en lätt hjärnskakning efter en liten studsmatteincident igår. Fick ett knä rakt i nacken så blev en kotförsjutning uppåt som orsakade en hjärnskakning. Varför går det alltid bra för mig? Jag vill gärna ha lite otur ibland oxå! Så nu snurrar det, jag mår lite illa och är lite vinglig när jag går. Så nu ska jag ta det lungt i helgen och inte leva rövare som jag är kung på att göra. 
Var alltså hemma från jobbet idag. hade den värsta jävla huvudvärken jag varit med om, väntade tills thomas hade gått, sen började jag bara gråta för det gjorde så sjukt ont i skallen. Tg två värktabletter & somnade en stund. När klockan ringde så hade smärtan försvunnit lite så tänkte åka till jobbet, men tuppade av så fort jag öppnade dörren när haf fick solen i ögonen.. Smidigt liksom.
Nu ska jag försöka sova, men det känns som om jag är bakfull & samtidigt har världens baksmälla... aja, får se om det blir nå skrivet imorgon eller något.
peace.
bild från när vi försökte få hästarna att gå genom bäcken till hagen, gick sådär...

soooooooool!

äntligen är det lite varmt ute!! Blir så glad :D
har nu tagit en lite break i solandet, har verkligen inte ro att bara ligga.. Haha. 

Kom hem från jobbet runt halv tolv, har legat sen dess. Thomas är kvar & kör traktor. Men när jag ska tillbaka för em passet så kommer han hem. Lite tråkigt att åka förbi varandra sådär men så får det bli.
Nu ska jag käka nå frukostaktigt och fortsätta sola bort blekfettet! mahaah.
Peace.

Lalala oumpa.

Ligger i thomas säng nu och väntar på att han och alla andra ska bada tunna klart.. Känner mig sjukt trött & börjar få migrän, wunderbart liksom. Inte.
Godnatt & sovgott!
Peace.

sjunker djupare..

.. och djupare i mina depptankar.
Nu ska jag stänga av dator & tv och fundera på om livet verkligen ska behöva vara såhär..

jobbigt!

har varit en ganska jobbig dag för min mage.. Gick nämligen till gropen och skulle väga hästarna. Promenaden tar ca en & en halv timme fram & tillbaka, och det var inte helt okej med min dumma mage. Balder vägde iaf 640, så han är allt annat än undernärd. hehe. men absolut inte för tjock heller. Helt lagom rund och mysig om magen :)
Efter det så var jag så sjukt snäll att jag följde med Amanda så hon kunde köpa mat på Donken åt henne, sofie & felicia. När dom hade svullat i sig all mat så kom kiropraktorn och kollade på några av hästarna plus Balder. Han sa att B var en jättefin & snäll häst. Inga fel förutom lite öm i höger framknä & vänster kota. Men med lite speedway skulle det bli bra.
efter att vi gjort klart stallet så var det bara att fara hem.
Hade en liten present när jag kom hem. Utanför min dörr stog en cykel, en gammal herrcykel som ska transportera mig fram & tillbaka från jobb och stall.
Men nu ligger jag är och är deppig av någon anledning.. Är nästan så att jag vill gråta en skvätt bara bara gräva ner mig utan att komma fram igen.  Hatar näör jag får dessa deppstunder, jag får såna jobbiga tankar..
aja, nu ska jag göra något annat. Försöka sova borde vara en idé men meningslöst när jag vet att jag inte kommer somna iaf.. Men först ska jag smörja in mina ben med aloe vera heat lotion eftersom mina benhinnor värker som fasen.
Godnatt.
peace.
promenad.
min nya hoj! asjävlaful! HAHA

shit hamburgare

vad jag har varit aktiv med bloggandet idag! hehe. skriver dock inge vettigt heller men eftersom jag är ensam hemma så har jag ingen att berätta om mina funderingar & sånt för. Då är det bra att kunna skriva dom här :)
gjorde nyss en fas, fick 60 av 70.. Dock tog jag lite hjälp av boken på dom ställen där det krisa. Men är ganska stolt över mig själv ändå! Ovanlig känsla jag har. Ballt.

Har även varit duktig och ätit idag, trots att jag är själv!
Blev en sallad med ägg & bacon till lunch/middag.  & nu sitter jag med en skål glass med lite digistive i.

godnatt partypeople, hoppas ni får sova gott, det läre väl inte jag få göra....
peace

pluggkväll!

Japp, då sitter man här med första fasen & jag känner mig totalt efterbliven. Förstår inte varför man inte bara behöver visa att man kan köra bil, och strunta i att kunna alla skyltar & konstiga regler.

förstår inte varför jag blir så sjukt godissugen när jag sitter med detta! Haha, helt sjukt!

Skulle kunna döda för en gottapöse med jordnötsrutor & en massa annat gott! Och en cocacola såklart. Och varför inte pringles? hatar att jag sitter & frestar mig själv.... jävla särbarn!
Nu ska jag plugga vidare!

the show must go on






Next time I'll be braver,

I'll be my own savior,
Standing on my own two feet



dagens fail.

japp, dagen startade ju toppen. eller inte!
imorse halv fem somnade jag av ren utmattning, hade då varit vaken i ca två dygn, och jävla jag hamnar i värsta koman och sover mig igenom sex alarm!! vaknade för en kvart sen, så jag missade ju jobbet totalt! Bra Baste.
Så nu är jag på sämre humör än igår och dagen är helt förstörd. Nu ska jag göra mig lite fräsch, sen ska jag åka in och köra bil in la town. inte alls på humör för pedagogiska bilskolelärare idag.


åhåhåh..

Så sjukt godissugen så jag vet inte var jag ska ta vägen! Hatar att känna sug efter godis! Skulle kunna misshandla någon för en fet godispåse med mycket choklad, ett rör pringles & en stor jävla cocacola!! Give it till mig nuuuuu!
Men nää, jag får klara mig utan.. Värdelöst att plugga utan godis! haha
Gick skitbra på körlektionen iaf, tränade på starta i backe & sen att jag ska bromsa innan jag kopplar, viktigtviktigt!
Sen ringde min kuratoor en snabbis och bad om ursäkt för igår, sen pratade vi en stund till!  
Vart hemma från jobbet pga magen.. den är inte helt okej än.. så sjukt less på detta nu! 

Åkte iaf och solade med moster på kvällen igen, så skönt, jag somnade såå jag har sovit en halvtimme nu på kvällen, så kanske blir sömnlös inatt, men då får det vara så! :)

Nu ska jag ta ett tråkigt äpple & gå ut och plugga teori, woopi! Fast nä. Men nu är jag så jävla taggad på att ta det där förbannade jävla körkortet nu så det är sjukt! Men som sagt, plugget skulle gå mycket bättre med en påse godis...

Måste även säga att jag saknar min pojk tväldigt mycket. Men på fredag får jag äntligen träffa honom igen!

och en till sak, jag är fett nervös om jag får lägenheten eller ej! jag hoppas ch ber till gud att jag får den, då blir jag glaaaad!


peace
.
dessa tre bilder är från google.

pirrigt!

Ska snart åka iväg mot stan för min första körlektion! Pirr i magen!
Så glad att jag kört mycket traktor & ändå övningkört ganska mycket hemma.
WISH ME LUCK!
Peace.

dagen idag!

Ganska skön dag, fick dock väldigt ont i magen efter jobbet men det blir nog bättre snart!
Vart sömnlöst även denna natt, så jag började 45 minuter senare än vanligt. Cyklade till jobbet imorse, superskönt! Var pigg när jag kom dit och satte direkt igång med att mjölka mina smått efterlängtade damer! :) Ingela hade redan börjat mjölka, men hade inte kommit så långt.


Efter mjölkning och allt det så släppte vi ut korna på bete! Och guuuuuud så glad man blir av att se dom så glada och spralliga! Gick omkring på bete med dom en stund och kolla så dom hittade vägen över bäcken som går genom beteshagen. Sen gjorde vi inte så mycket.. Skulle släppa ut stutar, fick ut fem av tio, dom andra vägrade lämna boxen.. Men får prova imorgon igen!
Åkte hem, duscha & sen in till stan och träffa kuratorn. Lyckades även få hennes tårar att rulla ner för kinden, det var lite pinsamt :p När vi hade pratat klart så gick jag till Driver & bokade körlektioner!!  Så imorgon är min första körlektion. NERVÖSTJEJ.SE!! Sen bokade jag även in en på torsdag! Så nu jävlar! Nu ska jag börja nöta teori oxå, kanske ska gå ut och läsa lite nu? har ju ändå inget att göra..

När jag gick från Driver träffade jag en kille jag gått med på Nytorp, kul att träffas sådär! :)

Åkte sedan till köpis för att vara med när lillebror tog hål i örat... Intressant! Fast nä. Men drack en sjukt god varmchoklad där :D hähä
nu sitter jag hemma i fotöljen efter att ha käkat lite grillat, gotti! & nu ska jag gå ut och slå upp teoriboken och börja läsa!

Och sen ska jag förhoppningsvis prata med mitt hjärtegull 

yäää.

peace.


ge mig lite mer sommarvärme nutack!!

stalldag!

Idag blev det en heldag i stallet! Eller ah, nästan iaf. Kom dit runt ett undefär och var hemma halv sju. Nu är jag trött och hungrig.
Började med att rykta hästen, sen blev det tårta igen. Denna gång marängtårta! GOOOOOTTIT!
När la tårt var slut så skulle jag & Amanda ut och köra Brolle. Gick jättebra överlag, han hota med att sparka och stegra när vi vände hemåt.. Så jag klev ur och gick bredvis så han fick lugna sig en stund.
Tillbaka till stallet och skulle longera balder, men då markerade han på höger fram ben!!!!! så less! Kände ch klämde, böjde och kolla, han reagerade inte nånstan s, var inte varm eller nånting.. Så in med hästen, ge mat och ut i hagen..  Vet inte vad som är fel, om han har blivit sparkad eller något, eller om en hovböld är på g.. Får hoppas han blir bättre snart, annars läre jag väl ringa veterinären...
Nu ska jag äta klart min improviserade mat & sen gå ut och dö i sängen.. Lunch/middag för dagen blev spagetti med kantarell -& baconsås. Dock var gårdagens kycklingsallad bra nog mycket godare!






Hade hagmys med bästa pruppen idag <3 Underbara kräk!


drygt.

Eftersom jag sov 2 timmar natten som var så kommer jag väl omöjligt somna inatt.. 
Och nu när tårarna rinner som värsta niagarafallen så kommer det ju inte enss gå att vila. Men ska nog väcka hunden och ta med henne på en promenad så jag får lufta hjärnan lite!
Puss & godnatt på er som kan sova, jag är avundsjuk!

Gladiator

Har krypit långt ner under täcket, hunden ligger bredvid & så har jag tänt en massa ljus och slagit igång min absoluta favoritfilm, Gladiator! Kvällen/natten hade varit ultimat om min fina pojkvän legat bredvid mig 
Jag vet inte varför jag tycker om den filmen, men det har printats fast i mitt hjärta på något vis!
& Russel Crowe spelar rollen som Maximus Decimus Meridius så sjukt bra.


" What we do in life, echoes in eterinty "





Nu ska denna slaktfärdiga surpuppa njuta av filmen och sen försöka sova åtminstonde en timme!

hjärtis hästen <3

Min fina Balder 

hdbvisopdoc#¤W%!!!!!

HAR LUST ATT DÖDA MIN MAGE! DET GÖR ONT!
Kul att man inte ens typ klarar av att resa sig ur sängen utan att det gör så äckligt ont... Jag som måste börja jobba nu! Tänkte jobba imorse, men har haft ont i magen hela natten så har inte kunnat sova. Kulfittjul liksom. Men imrgon SKA jag jobba! Om så allt rasar ut så ska jag jobba! Saknar mina suriga kossor.. Dock får jag inte göra alla arbetsuppgifter, men ah, kan mjölka iaf.


Hade en mysig kväll igår med moster. Kom och hämtade mig vid sju och då åkte vi och solade på solariet i centrum. Solade 25 min, hur sköönt som helst!! Dock vart fräknarna ännu värre, haha. Men fick iaf lite färg på kroppen :) Har ju så svårt att få färg nuförtiden, jag som vart pepparkaka på en gång när jag var mindre.. Aja,iaf. Efter vi solat klart åkte vi hem till min faster en sväng, hade en 20-års present att hämta där. Jag beställde saker från New Body, min kusins fotbollslag sålde, men jag fick dom i födelsedagspresent istället. Väldigt snällt tycker jag! 10 par ankel-strumpor och en knallrosa sport-bh som är hur skön som helst! Vart kvar där och pratade om allt mellan himmel & jord. Ganska skönt ändå att min släkt kan umgås sådär!
När vi kom hem så pratade jag en stund med moster innan hon åkte hem.
Gick och la mig efter elva, och jag somnade ALDRIG! Så jag har varit vaken hela natten. Underbart. Eller inte. Och magen blir inte direkt bättre av att jag inte sover. Och så kanske jag ska börja äta ordentligt oxå..

Men som sagt, bara jag kommer in i jobbrutinen igen så kanske det ena ger det andra. Får hoppas på det iaf!
Nu ska jag gå ut i solen en stund, lägga mig på stekmattan ( studsmattan ) med musik i öronen och låta tankarna rulla fritt!

åhåhåhåhåhhååhåhåhåhåh! Imorgon vid fyra ska jag åka och kolla  på en lägenhet i forsbacka :D :D :D hoppas den är fin, för då tackar jag jaa!
ehe, bara det som jag hade på hjertat nu va. 
Peace.

wiie

Slapp dag! Hur skönt som helst ute, så har fått lite färg i ansiktet :D eller ja, iaf fräknar, inte lika kul... Har varit i stallet i fem timmar, gjorde typ ingenting, förutom att rida hästen i fem minuter. Amanda red först, sen hoppade jag upp och travade & galopperade ett varv på en volt. Underbart att få galoppera på min fina heeest igen!
Fick tårta i stallet idag, alla vi som ramlat av ska bjuda på så många tårtor som antalet gånger man ramlat av. Idag började sofie med tårta nummer ett, bara elva tårtor kvar! Haha. Av dom ska jag göra två stycken, än så länge iallafall ... 
När tårtan var uppäten och alla var mätta så vart det slapp, satt i solen och väntade på equiterapeuten som skulle komma och behandla Brolle & även Pegasz fick sig en omgång! Knakade och lät obehagligt, men man såg på hästarna att det var skönt att bli av med alla låsningar! Så ska ringa kllen imorgon och fråga om han kan komma och kolla Balder oxå.
aja, nu ska jag gå ut till stugan och dö!
imorgon ska jag jobba! hoppas bara att magen håller med...
peace.

RSS 2.0