flodkossan is back!

usel uppdatering den senaste veckan, men har varit i stockholm hos Thomas mamma :) Haft det jättemysigt, spelat spel, pratat, umgåtts med min kära pojkvän. Hon är så pysslig av sig svärmor, så gullig och trevlig! :) Var nere i stockholm från måndag till fredag, och har konstaterat att jag ALDRIG någonsin skulle kunna flytta dit! för mycket stress och blööh.

Rosa följde ju med, så duktig hon är! Åka trångt på tåget, åka rulltrappor, gå bland folk som både kliver och puttar på henne, men hon gå där vid min sida och är så lugn och avslappnad så :) Hon har även premiärklättrat i ett träd! Skulle gå genom eld och vatten för varandra vi två, min fina pärla!
ehm, var till Balder igår, saknat jättemycket nu när jag varit borta! Tog en sväng i paddocken, kändes lite konstig i höger varv, men antagligen lite stel efter att ha stått en vecka! Skrittade sedan ut i skogen en sväng, kan slänga ut bilder på det imorgon!


Imorgon ska jag umgås med Theres, verkligen efterlängtat! Är det bra väder och inte regnar ska hon rida imorgon :) Sen  kanske vi ska ta lite fina foton på mig och balderbus!
Har även bestämt att nu ska kilorna rasa! Löparskorna på och nyttig mat! Känner mig som sagt som en flodkossa!  Inge mera godis och snask, morötter, gurka och nötter får det bli om jag är sugen! Ska även försöka sluta med smaksatt bubbelvatten som är en drog för mig.
nu ska jag dra igång nya apornas planet med det sista onyttiga jag har och så ska jag sakna min pojkvän till tusen!
tack och godnatt!



Kommentarer
Postat av: mädds

Jag ska med! Ska vara ute mer, mindre vid datorn och rööööra mig!

2011-10-02 @ 23:26:40
Postat av: Angelica

Men smaksatt bubbel innehåller väl inte så mycket kcal? Och inget socker heller för den delen!! Så hade jag varit du hade jag fortsatt med smaksatt bubbel... Kan ju till och med vara en liten hjälp på vägen emot sug att smaska på något då det mättar ganska bra... Åsså e de ju så himla gott!!

2011-10-03 @ 23:39:17
URL: http://www.allasangelica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0